Fruitig Wit Bloemig Parfum voor Dames FM 858

 

Jimmy Choo I Want Choo parfum FM 858 luchtje

PURE Royal 858 parfum voor vrouwen. Fruit en witte bloemen met een vleugje vanille in de parfumfles. Het is een sprankelende geur doordrenkt met fruit en vanille.
Het parfum opent met een uitbarsting van roze bessen en fluweelzachte perzik, waardoor het een heldere en sappige topnoot krijgt. Naarmate de geur zich ontwikkelt, voegen jasmijn en lelie een licht kruidig en rijke diepte toe. Ten slotte zorgen de basisnoten van vanille en muskus voor een warme en sensuele ondertoon. Deze combinatie resulteert in een zoete en licht kruidige geur die zowel speels als vrouwelijk is.
Dit FM 858 parfum is perfect voor elk seizoen, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je geurcollectie. De fruitige en bloemige tonen maken hem ideaal voor de lente en zomer, terwijl de warme basisnoten zorgen voor gezelligheid tijdens de herfst en winter. Het kan zowel overdag als tijdens avondevenementen worden gedragen, omdat het naadloos overgaat van een frisse geur voor overdag naar een sensuele geur voor een avondje uit.
Omarm je zelfvertrouwen en charme met deze boeiende geur en laat het een essentieel onderdeel worden van je kenmerkende stijl.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 858? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum I Want Choo. Oosters parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 858 parfum
  1. Topnoten: zwarte bes, roze bessen, peer, groene noten
  2. Hartnoten: lelietje-van-dalen, patchoeli, roos, jasmijn
  3. Basisnoten: vanille, muskus, droge houtsoorten, sinaasappelboom
Geurfamilie: oosters.
Type: essentieel, vrouwelijk, levendig.
FM 858 geïnspireerd door I Want Choo
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170858
Prijs: € 37.50    FM 858 vergelijkbaar met Jimmy Choo I Want Choo Divain

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390858
Prijs: € 00.40    FM 858 geïnspireerd door I Want Choo

858 FM parfum online goedkoop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten