Parfum Aromatisch, Roept Herinneringen op FM 950

 

Byredo De Los Santos parfum FM 945 luchtje online

PURE Royal 950 parfum unisex. De geur geeft ons toegang tot herinneringen die ons vervoeren en verbinden met het verleden. In de wereld van de parfumerie komt FM 950 naar voren als een boeiende reukreis die zich ontvouwt als een tijdloze odyssee.
De geur opent met een intrigerende combinatie van salie en eucalyptus. Naarmate de geur zich ontwikkelt, worden hartnoten onthuld, gevuld met mirabelpruim en lis. Iriswortel, het 'goud' van de parfumerie, dat luxueus bijdraagt. De basisnoten van cederhout en muskus zorgen voor een sensuele en aanhoudende aroma-finale. Muskus en cederhout creëren een gevoel van warmte dat blijft hangen en onvergetelijke herinneringen achterlaten.
Met elke noot die wordt geopend, weeft de geur een verhaal dat zowel betoverend als complex is, waardoor het een onderscheidende en geliefde toevoeging is aan de collectie van parfumkenners. Degenen die inspiratie zoeken in geurherinneringen zullen zich onmiddellijk verbinden met dit parfum, dat tegelijkertijd aanmoedigt om te genieten van mijmering.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 950? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum De Los Santos. FM 950 luchtje bloemig met een hout noot.

Geurnoten Pure Royal 950 parfum
Topnoten: salie, scharlei, eucalyptus.
Hartnoten: mirabelpruim, orris.
Basisnoten: cederhout, muskus.

Geurfamilie: bloemig.
Type: fris, aromatisch, roept herinneringen op.
950 FM parfum geïnspireerd door De Los Santos
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170950
Prijs: € 37.50 Matcha Meditation fm parfum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten