Koel Houtachtig Aroma in Parfumflesje FM 859

 

FM 859 parfum lijkt op Terre d'Hermes Eau Givree 50ml

PURE Royal 859 luxe parfum voor heren. Het is een opmerkelijke, koele en energieke geur die de schoonheid van de natuur onthult die verborgen zit in de parfumfles. De parfumgeur is een harmonieuze mix van frisheid en houtachtige tonen.
Deze geur opent met pittige en koele citrustonen, waardoor een verkwikkende uitbarsting van energie ontstaat, omdat elke ademhaling gepaard gaat met een koud en verkwikkend briesje. Terwijl de geur bezinkt, introduceren de hartnoten het aroma van jeneverbes en eucalyptus, wat een gevoel van gegronde mannelijkheid oproept. Ten slotte maken de houtachtige en muskusachtige basisnoten de geur compleet, waardoor deze diepte en een lange levensduur krijgt.
Deze geur is perfect voor de lente- en zomerseizoenen wanneer de wereld ontwaakt. Het is ideaal om overdag te dragen. Deze geur is een aanvulling op lichte en heldere kleding. Denk aan lichte, ademende stoffen zoals linnen of katoenen overhemden in combinatie met een goed passende broek. Het parfum richt zich op de moderne mannen die natuur en mannelijkheid waarderen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 859? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Eau Givree. Houtig met een noot van patchoeli.

Geurnoten Pure Royal 859 parfum
Topnoten: citroen, sinaasappel, gember, bergamot, peper, grapefruit, citroengras, zwarte bes, ananas, peer, basilicum, anijsl.
Hartnoten: jeneverbes, cipres, geranium, lelietje-van-dalen, magnolia, roos, eucalyptus.
Basisnoten: Haïti vetiver, patchouli ess, Virginia ceder, musk, benzoë.

Geurfamilie: houtig.
Type: levendig, koel, energiek.
FM 859 luchtje geïnspireerd door Eau Givree
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170859
Prijs: € 37.50    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390859
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten