Warme Houtachtige Bloemige Geur Unisex FM 924

 

FM 924 parfum lijkt op Tom Ford Noir Extreme 50 ml

PURE Royal 924 is enn houtachtig parfum unisex. De geur kan worden omschreven als een rijke en weelderige mix van warme en kruidige tonen, waardoor een onweerstaanbare aromatische geur ontstaat.
De geur opent met een uitbarsting van citrusvruchten, waaronder mandarijn en neroli. Terwijl de geur bezinkt, staan de hartnoten van saffraan, kardemom en nootmuskaat centraal, waardoor een vleugje exotische kruiden en diepte aan de compositie wordt toegevoegd. De basisnoten van amber, sandelhout en vanille zorgen voor een zachte en romige afdronk, waardoor een blijvende indruk achterblijft die zowel elegant als vriendelijk is.
Het warme en uitnodigende karakter maakt het bijzonder geschikt voor de herfst- en winterseizoenen, wanneer gezellige en intieme geuren de voorkeur hebben. Wat het tijdstip van de dag betreft: deze geur ruikt 's avonds en 's nachts, waardoor de aantrekkingskracht en aantrekkelijkheid van de drager wordt vergroot.
Deze geur is ontworpen voor personen die vertrouwen en vriendelijkheid uitstralen. Avondje uit of date-geur. Je ruikt onweerstaanbaar en voelt je de koning of koningin van de nacht.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 924? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Noir Extreme. Houtig luchtje met een bloemig noot.

Geurnoten Pure Royal 924 parfum
Topnoten: mandarijn, neroli, saffraan, kardemom, nootmusaat
Hartnoten: damascus roos, jasmijn, oranjebloesem, bloemige noten, cederhout
Basisnoten: amber, zoet hout, sandelhout, vanille, melk

Geurfamilie: houtig.
Type: casual, open, vriendelijk.
924 FM parfum geïnspireerd door Noir Extreme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170924
Prijs: € 37.50 Noir Extreme fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem08:55

    Parfum is pittig, warm. Geur is ook fruitig, maar zeer evenwichtig en zeker niet fris, maar heerlijk zoet. De vanille is prachtig mild en rokerig door de houtachtige tonen en harsen. Saffraan en kardemom doen snel mee en maken deze geweldige creatie compleet. Echt een geweldige en makkelijk te houden geur. De geur blijft de hele dag hangen.

    BeantwoordenVerwijderen