Aanlokkelijk Oriëntaalse Gourmand Parfum Unisex FM 923

 

FM 923 parfum lijkt op Tom Ford Noir pour Femme 50 ml

PURE Royal 923 is enn oriëntaalse geur voor mannen en vrouwen. Het is een ontwapenende parfum dat een zoete en warme geur uitstraalt. Deze geur is een aantrekkelijke mix van bloemige, oosterse en gourmandnoten, waardoor een charmante geur ontstaat.
De geur van dit parfum laat zich het best omschrijven als rijk, warm en gourmand. Het opent met topnoten van bergamot, bittere sinaasappel en gember, die de geur een charmante en pittige kick geven. Terwijl de geur bezinkt, komen de hartnoten van roos, jasmijn en kardemom naar voren, wat een weelderige en romige zoetheid toevoegt. Ten slotte zorgen de basisnoten van vanille, amber en sandelhout voor een verleidelijk en langdurig spoor.
De geur is bijzonder geschikt voor de koelere herfst- en wintermaanden, omdat de warme en gezellige uitstraling perfect aansluit bij het koude weer. Het is ook zeer geschikt voor avondkleding en speciale gelegenheden waarbij u een blijvende indruk wilt achterlaten.
Deze geur is ontworpen voor zelfverzekerde en verfijnde individuen die elegantie en luxe waarderen. Het spreekt zowel mannen als vrouwen aan die een verfijnde smaak in parfums hebben en zich graag overgeven aan de fijnere dingen in het leven.
Als het gaat om het combineren van kleding met dit parfum, kun je het beste kiezen voor iets dat even elegant en glamoureus is. De sleutel is om kleding te kiezen die verfijning uitstraalt en past bij het ontwapenende karakter van geur.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 923? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Noir pour Femme. Oosters luchtje met een gourmand noot.

Geurnoten Pure Royal 923 parfum
Topnoten: citrustonen, kruidige tonen, kaneek, dianthus, gember, kardemom, fruitige tonen
Hartnoten: houtachtige noten, bloemige noten
Basisnoten: amber, musk, poederachtige noten

Geurfamilie: oosters.
Type: charmant, aanlokkelijk, ontwapend.
923 FM parfum geïnspireerd door Noir pour Femme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170923
Prijs: € 37.50 Noir pour Femme fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem09:10

    Ik vind de geur geweldig. Voor mij is het elegant maar niet te zwaar. Een geur die het grote publiek waarschijnlijk zal bevallen en die iets unieks heeft. Voor mij is het kerstparfum. De zoetheid die vanille brengt is heerlijk romig en geeft me een goed gevoel als ik deze geur draag. Parfum meer geschikt voor een speciale datum of avond, dan voor dagelijks gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen