Warme Kruidige Bloemige Oriëntaalse Geur Unisex FM 922

 

FM 922 parfum lijkt op Tom Ford Jasmin Rouge 50 ml

PURE Royal 922 is enn bloemige geur voor mannen en vrouwen. Dit parfum ruikt naar jasmijn en vochtige groene bladeren, een soort jasmijn na een regenbui. Het is geen traditionele bloemige oriëntaalse geur, want hij is diep, maar niet zwaar.
De geur van parfum is een harmonieuze mix van rijke jasmijn, warme kruiden en weelderige amber. Het opent met een uitbarsting van oranjebloesem, die snel gepaard gaat met het bedwelmende aroma van jasmijn. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het bloemige hartnoten van roos en ylang-ylang, wat diepte en complexiteit toevoegt. De basisnoten van amber en leer creëren een luxueus en verleidelijk aroma.
Deze luxe geur is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die zelfvertrouwen en allure uitstralen. Het is perfect voor degenen die weelde waarderen en graag een onuitwisbare indruk achterlaten. De warmte maakt hem bijzonder aantrekkelijk tijdens de koudere maanden, terwijl zijn sensuele karakter hem net zo aantrekkelijk maakt op een zomeravond. De weelderige tonen van parfum maken het een ideale keuze voor speciale gelegenheden of romantische avonden.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 922? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Jasmin Rouge. Bloemig luchtje met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 922 parfum
Topnoten: oranjebloesem, bladnoten, dianthus.
Hartnoten: ylang-ylang, jasmijn, roos.
Basisnoten: cederhout, musk, amber.

Geurfamilie: bloemig.
Type: niet voor de hand liggend, diep.
922 FM parfum geïnspireerd door Jasmin Rouge
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170922
Prijs: € 37.50 Jasmin Rouge fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem09:43

    De geur is diep, romig en poederachtig jasmijn. De tonen zijn duidelijk exotisch. Ik beschouw het als de mooiste moderne bloemige geur. Dit is de geur van de lente.
    Iedereen die zal zeggen dat dit niet naar jasmijn ruikt, heeft nog nooit echte jasmijn geroken. Het is het beste jasmijnparfum.

    BeantwoordenVerwijderen