Energieke Bloemige Citrus Geur Unisex FM 921

 

FM 921 parfum lijkt op Tom Ford Fleur de Portofino 50 ml

PURE Royal 921 is enn bloemige geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is een oogverblindend parfum dat de essentie van de betoverende Italiaanse kustplaats belichaamt. De geur is een harmonieuze mix van levendige bloemen- en citrustonen, waardoor een verfrissend en energiek aroma ontstaat.
De geur opent met een uitbarsting van sprankelende citrusvruchten, waaronder mandarijn, calamondine en sinaasappel, die het aroma onmiddellijk versterken. Terwijl de geur bezinkt, onthullen de hartnoten van jasmijn en magnolia zich, waardoor de compositie een delicate en oogverblindende toets krijgt. De basisnoten van honing en cistus zorgen voor een warme en sensuele basis en laten een subtiel, aanhoudend spoor achter.
Deze voortreffelijke geur is bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen, wanneer het frisse en stralende karakter perfect aansluit bij het zonnige en warme weer. Het is ideaal om zowel overdag als 's avonds te dragen en voegt een vleugje verfijning en elegantie toe aan elke gelegenheid.
De geur is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die oogverblindende en energieke geuren waarderen. De unisex-aantrekkingskracht maakt hem veelzijdig en aantrekkelijk voor individuen die hun individualiteit omarmen en op zoek zijn naar een geur die harmonie en vertrouwen uitstraalt.
Als het gaat om het combineren van kleding met deze geur, kies dan voor lichte en luchtige ensembles die de moeiteloze elegantie van parfum zelf weerspiegelen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 921? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Fleur de Portofino. Bloemig luchtje met een citrus noot.

Geurnoten Pure Royal 921 parfum
Topnoten: mandarijn, calamondin, sinaasappe.
Hartnoten: hibiscus, lotusbloem, oranjebloem, jasmijn.
Basisnoten: vanille, cistus, cederhout, honing.

Geurfamilie: bloemig.
Type: oogverblindens, energiek.
921 FM parfum geïnspireerd door Fleur de Portofino
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170921
Prijs: € 37.50 Fleur de Portofino fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem10:01

    Fijne bloemen en een lichtzoete bries. De lieflijke bos wilde bloemen op een stuifmeel-honing basis. De geur van de zomer, met zijn bloeiende bomen en zomerbloemen. De zoetheid van bloemenhoning wordt gecompenseerd door koele tonen. Honing brengt dat prachtige zoete akkoord binnen dat bloemen aantrekkelijk maakt, zoals bloemennectar, maar dan heel zacht en delicaat.

    BeantwoordenVerwijderen