Verrassend Oriëntaalse Bloemige Geur Unisex FM 920

 

FM 920 parfum lijkt op Tom Ford Ombre Leather 50 ml

PURE Royal 920 is enn oriëntaalse geur voor mannen en vrouwen. De geur is een rijke, warme en verleidelijke mix van leer, kruiden en bloemige ondertonen. De dominante noot van leer geeft een onderscheidend en luxueus karakter aan deze geur, terwijl de kruiden een vleugje exotische allure toevoegen.
Het intense en verrassende karakter maakt parfum bijzonder geschikt voor koelere seizoenen zoals herfst en winter. Het harmonieert prachtig met de koude lucht en roept een gezellige en warme sfeer op.
Het parfum is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die gedurfde, ongetemde en verrassende geuren waarderen. Het spreekt mensen aan die vertrouwen, charisma en een vleugje mysterie uitstralen. Deze geur complementeert de sterke persoonlijkheid van de drager en versterkt zijn aantrekkingskracht.
Als het gaat om het kiezen van kleding die bij dit parfum past, is het kiezen voor strakke en edgy ensembles een populaire keuze. De luxueuze en sensuele tonen van de geur passen naadloos bij kleding die een zelfverzekerde en stijlvolle persoonlijkheid weerspiegelt. Denk aan leren jasjes, maatpakken of chique avondjurken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 920? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Ombre Leather. Oosters luchtje met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 920 parfum
Topnoten: roze peper, wierook, roos
Hartnoten: leer, rood fruit, saffraan
Basisnoten: perzik, oudh, amber

Geurfamilie: oosters.
Type: ongetemd, verrassend.
920 FM parfum geïnspireerd door Ombre Leather
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170920
Prijs: € 37.50 Ombre Leather fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem10:13

    Fijne, goede parfum. Ik had het voordat ik kennismaakte met andere leergeuren. Het leer zit vooraan, de rest van de tinten zijn erin geschroefd zodat je niet kunt zien of het bloemen of barnsteen is. Het is allemaal aanwezig, maar het leer staat altijd op de voorgrond. Maar dit is ongetwijfeld een van de beste composities rond het thema leer. Geweldig om in de kou te dragen met lederwaren, benadrukt goed leren accessoires.

    BeantwoordenVerwijderen