Helder Fougere Houtachtige Unisex Geur FM 919

 

FM 919 parfum lijkt op  50 ml

PURE Royal 919 is enn varen geur voor mannen en vrouwen. Waardige, expressieve geur, als je een parfum wilt dat niet ruikt zoals elk ander FM parfum. Het unieke geurprofiel combineert de frisheid van topnoten met de warmte van amber, waardoor een harmonieuze mix ontstaat die zowel mannen als vrouwen aanspreekt.
Deze geur is ideaal om te dragen tijdens de herfst- en winterseizoenen, wanneer de koude lucht en de gezellige sfeer vragen om rijkere, meer heerlijke geuren. Het verleidelijke karakter maakt parfum geschikt voor avondgelegenheden en romantische ontmoetingen, en voegt een vleugje allure en sensualiteit toe aan elke ontmoeting.
Het parfum is ontworpen voor mensen die waardige en expressieve geuren waarderen. Het spreekt mensen aan die op zoek zijn naar een geur die zowel boeiend als expressief is en een blijvende indruk achterlaat. Het rijke en heerlijke aroma versterkt de algehele indruk, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen die er geweldig uit willen zien.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 919? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Willow Amber. Fougere luchtje met een noot van lavandel.

Geurnoten Pure Royal 919 parfum
Topnoten: limoen basilicum, citroen.
Hartnoten: jasmijn, lavendel, witte thee
Basisnoten: eikenmos, vetiver, muskus, ambergrijs

Geurfamilie: varen.
Type: waardig, expressief, helder.
919 FM parfum geïnspireerd door Willow & Amber
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170919
Prijs: € 37.50 Willow & Amber fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem10:43

    Parfum ruikt naar bos en weide. De geur is zacht en onopvallend. Gaat vrij lang mee op de kleding. Parfum voor dames en heren.

    BeantwoordenVerwijderen