Poederige Bloemige Houtachtige Geur Unisex FM 918

 

FM 918 parfum lijkt op Jo Malone Poppy & Barley 50 ml

PURE Royal 918 is enn bloemige geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is helder en combineert de frisheid van rabarber en de warmte van gerst, wat resulteert in een unieke en betoverende geur. Dit voortreffelijke parfum opent met een uitbarsting van heldere rabarber, subtiel in balans door het lichte aroma van hout.
De geur doet denken aan de schoonheid van de natuur, waardoor het geschikt is voor zowel informele als formele gelegenheden. Door zijn veelzijdige aard kan hij het hele jaar door worden gedragen, waarbij hij moeiteloos van seizoen tot seizoen overgaat. Het parfum is vooral heerlijk tijdens de lente- en zomermaanden, omdat heldere en bloemige tonen de levendige en zonnige lucht perfect aanvullen.
Deze geur spreekt zowel mannen als vrouwen aan die een heldere en frisse geur waarderen. De universele aantrekkingskracht ligt in het vermogen om een harmonieus evenwicht te vinden tussen vrouwelijke en mannelijke elementen. Het is voor degenen die een geur wensen die elegant en toch moeiteloos draagbaar is.
De veelzijdigheid ervan zal zowel mannen als vrouwen aanspreken, en het zal goed te combineren zijn met elegante en sierlijke kleding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 918? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Poppy Barley. Bloemig luchtje met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 918 parfum
Topnoten: rabarber, perzikblad.
Hartnoten: violet, roos.
Basisnoten: licht hout, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: helder, fris.
918 FM parfum geïnspireerd door Poppy & Barley
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170918
Prijs: € 37.50 Poppy & Barley fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem10:49

    Ik zou deze geur omschrijven als poederachtig, aards en magisch. Ik ben dol op dit parfum omdat het me om de een of andere reden het gevoel geeft dat ik bij zonsopgang sierlijk door een betoverd bos ren. Erg leuk voor de lente of zomer, zelfs herfst. Parfum is een heerlijke, luchtige, fruitige en bloemige geur. En voor mij is er iets aan deze geur dat zich onderscheidt van alle andere parfums.

    BeantwoordenVerwijderen