Citrus Fruitige Geur Unisex FM 917

 

FM 917 parfum lijkt op Jo Malone Orange Blossom 50 ml

PURE Royal 917 is enn citrus geur voor mannen en vrouwen. Ruikt naar prachtige oranjebloesem en mandarijnensap. Deze geur is geluk in een fles. Het is een perfecte mix van citrusachtige frisheid en delicate bloemige tonen.
De geur opent met een uitbarsting van levendige sinaasappelschil, vergezeld van een zacht en zoet bloemenboeket. De dry-down van dit parfum biedt een zachte en warme afdronk.
Met zijn zonnige en verkwikkende aroma is het bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen. Het opbeurende en energieke karakter maakt hem ideaal om overdag te dragen, of je nu naar je werk gaat of geniet van een ontspannen wandeling in het park. Het parfum belichaamt de geest van warme, zonnige dagen en vormt een aanvulling op de vrolijke sfeer van deze seizoenen.
Deze geur spreekt zowel mannen als vrouwen aan die de natuurlijke schoonheid en verfrissende eigenschappen van citrusgeuren waarderen. Het is ontworpen voor mensen die het samenspel tussen de frisheid van citrusvruchten en delicate bloemige nuances waarderen. De geur past goed bij lichte en luchtige kleding, waardoor de algehele uitstraling van je kleding wordt versterkt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 917? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Orange Blossom. Citrus luchtje met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 917 parfum
Topnoten: sinaasappel, mandarijn, salie
Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem
Basisnoten: honing, zonnige tonen

Geurfamilie: citrus.
Type: serieus met een stralende toon.
917 FM parfum geïnspireerd door Orange Blossom
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170917
Prijs: € 37.50 Orange Blossom fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem11:42

    Parfum is zacht en serieus met een stralend accent. Het ruikt voor mij naar oranjebloesem en een beetje vetiver op het einde. Deze geur is een heldere, uitzonderlijk citrusachtige, friszoete geur die perfect is voor de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen