Chypre Houtachtige Geur Unisex FM 916

 

FM 916 parfum lijkt op Jo Malone English Pear & Freesia 50 ml

PURE Royal 916 geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is een intrigerend parfum dat de essentie van een weelderige Engelse tuin vastlegt. Deze betoverende geur is een perfecte mix van sappige peren en delicate fresia's, waardoor een harmonieus en mysterieus boeket ontstaat.
De geur opent met een uitbarsting van rijpe, sappige perennoten, die zorgen voor een verfrissend en fruitig aroma. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komt het zachte en elegante aroma van fresia’s naar voren, wat een vleugje mysterieus en gratie toevoegt. De combinatie van deze twee tonen resulteert in een boeiende en uitgebalanceerde geur die zowel opbeurend als geruststellend is.
Het is met name geschikt voor het herfstseizoen, wanneer de natuur haar levendige kleuren laat zien en de lucht helder wordt. De verkwikkende en lichtzoete geur complementeert de vallende bladeren en de koelere temperaturen, waardoor het een perfecte geur is om te dragen in deze tijd van het jaar. Dankzij zijn veelzijdigheid kan er echter het hele jaar door van worden genoten, waardoor elke gelegenheid een vleugje mysterieus wordt.
Dit voortreffelijke parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die intrigerende en tijdloze geuren waarderen, waardoor het geschikt is voor mensen die van ingetogen luxe houden. Of u nu een formeel evenement bijwoont of gewoon een vleugje mysterieus aan uw dagelijks leven wilt toevoegen, deze geur past bij uw stijl en persoonlijkheid.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 916? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum English Pear Freesia. Chypre luchtje met een noot van houtige.

Geurnoten Pure Royal 916 parfum
Topnoten: bergamot, basilicum, munt
Hartnoten: fresia, peer, roos
Basisnoten: musk, patchouli, sandelhout

Geurfamilie: chypre.
Type: mysterieus, intrigerend.
916 FM parfum geïnspireerd door English Pear & Freesia
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170916
Prijs: € 37.50 English Pear & Freesia fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem11:50

    Deze geur is gewoon prachtig. Deze geurharmonie is zo coherent en levendig. De geur verandert slechts onmerkbaar, geen enkele noot dringt zich naar voren. Je hebt bijna de indruk tussen zomerbloemen op een picknickkleed te zitten. Mijn favoriete geur voor een winderige, nog warme zomer. Parfum wordt onthuld in deze tijd van het jaar, gewoon goddelijk.

    BeantwoordenVerwijderen