Sappige Bloemige Oriëntaalse Geur Unisex FM 915

 

FM 915 parfum lijkt op Jo Malone Wild Bluebell 50 ml

PURE Royal 915 geur voor mannen en vrouwen. Dit is een zoete en luchtige geur. Het ruikt naar je klassieke herenparfum met een vrouwelijke draai. Met een unieke mix van bloemige en houtachtige tonen verspreidt deze geur een boeiend en luchtig aroma.
De geur opent met een vleugje levendige hyacint, die de geur een licht gevoel geeft. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult deze zachte en zoete lelietje-van-dalen-tonen, wat een vleugje elegantie toevoegt. De houtachtige ondertonen, inclusief een vleugje kruidige kruidnagel, geven diepte en warmte aan de geur, waardoor het een goed afgeronde en veelzijdige geur wordt.
Het is bijzonder geschikt voor de lente en de zomer. Het lichte en luchtige karakter van de geur vormt een perfecte aanvulling op de warme lucht van deze seizoenen. Het is een veelzijdige geur die zowel overdag als ‘s avonds gedragen kan worden, waardoor hij geschikt is voor diverse gelegenheden.
Deze geur is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die de schoonheid van de natuur waarderen en op zoek zijn naar een geur die hun vrijgevochten en avontuurlijke persoonlijkheden weerspiegelt. Het spreekt degenen aan die houden van bloemige geuren met een twist, omdat de houtachtige tonen een uniek tintje aan de algehele compositie toevoegen.
Als het gaat om het kiezen van een outfit die bij dit parfum past, worden lichte en luchtige kledingopties aanbevolen. Het idee is om de zorgeloze en natuurlijke sfeer van de geur te matchen met een outfit die een soortgelijke essentie uitstraalt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 915? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Wild Bluebell. Bloemig luchtje met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 915 parfum
Topnoten: hyacint, dianthus.
Hartnoten: elietje van dalen, jasmijn, wilde roo.
Basisnoten: witte amber, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: sappig, zoet, luchtig.
915 FM parfum geïnspireerd door Wild Bluebell
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170915
Prijs: € 37.50 Wild Bluebell fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem12:11

    Deze geur is aangenaam en heel mooi, licht bloemig, unisex en eenvoudig. Het parfum is niet te sterk. Het is licht verfrissend en doet me denken aan toen ik een kind was, dwalend door de met bloemen gevulde bossen met mijn vrienden om in de plaatselijke stroom te zwemmen. Ik ben zo dol op deze geur dat ik hem zelfs op mezelf spray als ik ga slapen. Ik vind de geur perfect voor de lente en de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen