Zoete Citrus Bloemige Parfum Unisex FM 914

 

FM 914 parfum lijkt op Jo Malone Wood Sage & Sea Salt 50 ml

PURE Royal 914 geur voor mannen en vrouwen. De geur is zoet en fris, zoals zeewater dat op een koude, winderige dag uit het water komt. De unieke combinatie van houtachtige salie en verkwikkend zeezout zorgt voor een heerlijke aromatische ervaring.
De geur van parfum doet denken aan een frisse kustbries op een zonnige dag. De geur opent met een frisse uitbarsting van zeezoutnoten, die subtiel worden aangevuld door het aardse aroma van salie. Terwijl de geur bezinkt, komen houtachtige ondertonen naar voren, wat diepte en warmte aan de compositie toevoegt.
Dit betoverende parfum is bijzonder geschikt voor de lente- en zomerseizoenen, wanneer de lucht gevuld is met een gevoel van vrijheid en avontuur. Het parfum, de lichte en luchtige aard, vormt een perfecte aanvulling op de heldere en zonnige dagen, waardoor de indruk ontstaat dat je aan de rand van de oceaan bent.
Het parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die een geur waarderen die de harmonie van de natuur en de zee belichaamt. Het is voor mensen die van een ontspannen levensstijl houden en op zoek zijn naar een geur die moeiteloos hun persoonlijkheid aanvult.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 914? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Wood Sage Sea Salt. Citrus luchtje met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 914 parfum
Topnoten: bergamot, groene noten, zoute tonen.
Hartnoten: salie, fruitige noten, bloemige noten.
Basisnoten: houtachtige noten, amber, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verfrissend, sprankelend, zoet.
914 FM parfum geïnspireerd door Wood Sage & Sea Salt
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170914
Prijs: € 37.50 Wood Sage & Sea Salt fm parfum

1 opmerking:

  1. maxx15:20

    Parfum is fris, licht, schoon, comfortabel en unisex. Geeft me het gevoel dat ik in de spa ben. Het ruikt naar de polsslag van de zee en een zanderig, winderig strand. Ik gebruik het dagelijks en voor een date night. De geur houdt bij mij ongeveer 4 uur aan. Ik wou dat de geur wat langer duurde, maar super lekker terwijl het ruikt. Goede e-shop.

    BeantwoordenVerwijderen