Parfum-Oriëntaalse Bloemige Geur Unisex FM 913

 

FM 913 parfum lijkt op Tom Ford Soleil Blanc 50 ml

PURE Royal 913 geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is warm en zoet en belichaamt de essentie van de zomer in een flesje. De geur kan worden omschreven als een luxueuze mix van warme, romige tonen met een vleugje tropische frisheid.
De geur opent met een vleugje frisse bergamot en sappige sinaasappel, waardoor een verkwikkende en opbeurende uitstraling ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthullen de hartnoten een rijk boeket van witte bloemen, waaronder ylang-ylang, jasmijn en tuberoos. Deze bloemen geven een sensueel en verleidelijk karakter aan de geur en voegen diepte en intriges toe. De basisnoten van romige kokosnoot, amber en warme tonkaboon zorgen voor een fluweelzachte zachtheid die op de huid blijft hangen en een langdurige indruk achterlaat.
Het is bijzonder geschikt voor het zomerseizoen en doet denken aan zonovergoten stranden en tropische vakanties. De stralende en zoete eigenschappen maken het perfect om overdag te dragen, vooral tijdens zonnig en warm weer. De geur vangt de zorgeloze sfeer van de zomer en kan je meenemen naar een paradijselijke bestemming.
Dit voortreffelijke parfum is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die sensualiteit en luxe waarderen. Om de essentie van parfum aan te vullen, kies je voor lichte en mooie outfits die de zorgeloze sfeer van de zomer weerspiegelen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 913? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Soleil Blanc. Oosters luchtje met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 913 parfum
Topnoten: roze peper, bergamot, sinaasappel, pistache.
Hartnoten: kokos, ylang-ylang, jasmijn, tuberoos.
Basisnoten: benzoehars, tonkaboon, vanille, ambe.

Geurfamilie: oosters.
Type: warm, lief, uitnodigend.
913 FM parfum geïnspireerd door Soleil Blanc
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170913
Prijs: € 37.50 Soleil Blanc fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem16:34

    De geur is een zomerse geur en is niet overheersend maar blijft de hele dag hangen. Een integraal onderdeel van mijn zomerroutine voor mij. De kunst om met één druk op de knop van het leven te genieten. Geen geur is zo speels en heerlijk in de zomer als deze geur. Geur geeft warmte en verfrissing tegelijk.

    BeantwoordenVerwijderen