Aromatische Oriëntaalse Chypre Geur Unisex FM 925

 

FM 925 parfum lijkt op Tom Ford Grey Vetiver 50 ml

PURE Royal 925 is enn oriëntaalse geur voor mannen en vrouwen. De moderne samenstelling zorgt voor een frisse en moderne geurervaring, waardoor het een populaire keuze is onder moderne geurliefhebbers.
De geur van parfum kan worden omschreven als een harmonieuze mix van citrus, kruiden en houtachtige tonen. De openingsnoten onthullen een levendig citrusakkoord, met hints van grapefruit en neroli, die de geur een verfrissende geur geven. Terwijl de geur bezinkt, komen de hartnoten naar voren en onthullen een warme en aromatische mix van kruiden, waaronder salie en nootmuskaat. Ten slotte zorgen de basisnoten van vetiver, amber en eikenmos voor een houtachtige en aardse basis, waardoor de geur diepte en een lange levensduur krijgt.
Het zuivere en frisse karakter maakt hem bijzonder geschikt voor de lente en zomer, omdat hij mooi aansluit bij het warmere weer. Deze geur is veelzijdig en kan overdag of 's avonds worden gedragen, waardoor hij geschikt is voor zowel informele als formele gelegenheden. Ideaal voor kantoor- en overdaggebruik.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 925? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Grey Vetiver. Oosters luchtje met een chypre noot.

Geurnoten Pure Royal 925 parfum
Topnoten: grapefruit, salie, neroli
Hartnoten: nootmuskaat, lelie, kruidige tone
Basisnoten: eikenmos, amber, cederhout, witte musk

Geurfamilie: oosters.
Type: zakelijk, modern.
925 FM parfum geïnspireerd door Grey Vetiver
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170925
Prijs: € 37.50 Grey Vetiver fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem08:35

    De geur is zeer goed uitgebalanceerd. Parfum heeft een frisse citroen- en bergamotgeur die de hele dag blijft hangen. Dit is mijn tweede fles. Ik ga mezelf trakteren op een ander voor Kerstmis.

    BeantwoordenVerwijderen