Leer Oriëntaalse Chypre Geur Unisex FM 926

 

FM 926 parfum lijkt op Tom Ford Tuscan Leather 50 ml

PURE Royal 926 is enn oriëntaalse geur voor mannen en vrouwen. Deze geur is zeer sterk en leerachtig. Het is een geur die zowel mannen als vrouwen aanspreekt die volwassen en onderscheidende aroma's waarderen.
De geur van dit parfum is rijk en intens en roept beelden op van een luxe leerwerkplaats. Het opent met een krachtige combinatie van saffraan, framboos en tijm, waardoor een warme en kruidige introductie ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, voegen de hartnoten van jasmijn en wierook een vleugje elegantie toe, terwijl het leerakkoord centraal staat en de zintuigen omhult met zijn sensuele en leerachtige aroma. De basisnoten van vanille, amber en houtachtige tonen zorgen voor een zachte en volwassen afdronk.
Deze geur is bijzonder geschikt voor de koelere maanden en avonden vanwege het diepe en volwassen karakter. De warmte en rijkdom van leer maken parfum tot een perfecte keuze voor herfst en winter en voegen een extra laagje luxe toe aan je ensemble. De lange levensduur en sillage zorgen ervoor dat de geur de hele dag of nacht blijft hangen en een blijvende indruk achterlaat.
Het is voor mensen die vertrouwen uitstralen en een veeleisende smaak hebben. De geur is geschikt voor degenen die een krachtige en volwassen geur waarderen die zich onderscheidt van de massa. Of je nu een man of een vrouw bent, deze geur is ontworpen om een statement te maken en je persoonlijke stijl te versterken. Door de veelzijdigheid van het parfum kan het moeiteloos elke kleding naar een hoger niveau tillen, waardoor uw algehele aanwezigheid wordt versterkt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 926? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Tuscan Leather. Oosters luchtje met een chypre noot.

Geurnoten Pure Royal 926 parfum
Topnoten: saffraab, tijm, framboos
Hartnoten: jasmijn, wierook, cederhout, vanille
Basisnoten: houtachtige noten, amber, leer, mos

Geurfamilie: oosters.
Type: rijp, gedefinieerd.
926 FM parfum geïnspireerd door Tuscan Leather
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170926
Prijs: € 37.50 Tuscan Leather fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem17:39

    Uniek luxe parfum. Ik heb deze geur ongeveer 2 jaar geleden gekocht. Dit parfum houdt het luxe gevoel vast en de geur is onweerstaanbaar. Dit is zonder twijfel een geweldige geur voor speciale high-end gelegenheden. Dure diners, bruiloften, zelfs zakelijke bijeenkomsten op hoog niveau, je kunt niet fout gaan met dit parfum. Ik draag deze geur graag in de herfst en winter, want hier schittert hij echt. Dit is echt een high-end geur en ik voel me luxueus als ik dit draag.

    BeantwoordenVerwijderen