Tabak en Mandarijn in Parfumflesje FM 949

 

FM 949 parfum lijkt op Tobacco Mandarin Byredo dames manner

PURE Royal 949 parfum unisex. Dit parfum is een harmonieuze mix van rijke tabaks- en pittige mandarijntonen. Ontdek de verleidelijke en boeiende geur van mandarijn- en tabaksparfum.
De warme, omhullende tonen van tabak gaan naadloos samen met de heldere en verfrissende mandarijn, waardoor een uitgebalanceerde en intrigerende geur ontstaat. Deze geur is een complex samenspel van elementen, met een vleugje zoetheid en een vleugje kruiden, waardoor hij echt onderscheidend is.
Deze geur is geschikt voor koude seizoenen, waardoor het een ideale keuze is voor herfst en winter. Tijdens de koudere maanden voegt de warmte van tabak een gezellig en geruststellend element toe, terwijl de mandarijn herinneringen aan de zomer oproept. De tabaksbasis voegt een elegante en sensuele toets toe, waardoor het perfect is voor formele evenementen of romantische avonden.
Het kan zowel mannen als vrouwen aanspreken die op zoek zijn naar een unieke en uitgebalanceerde geur, waardoor het een uitstekende aanvulling is op elke parfumcollectie. De geur is gemaakt om een onuitwisbare indruk achter te laten.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 949? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Tobacco Mandarin. FM 949 luchtje bloemig met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 949 parfum
Topnoten: jeneverbes, mandarijn, korianderblad, komijn.
Hartnoten: olibanum, tabak, orris, labdanum.
Basisnoten: sandelhout, leer, vanille, amber droog.

Geurfamilie: bloemig.
Type: uniek, aantrekkelijk.
949 FM parfum geïnspireerd door Tobacco Mandarin
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170949
Prijs: € 37.50 FM 949 parfum van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten