Balsemachtig Citrusvruchten Parfum Dames FM 484

FM 484 parfum lijkt op Calvin Klein Eternity Flame 50ml
PURE 484 parfum voor vrouwen. Het is een heldere en tegelijk indrukwekkende geur met een fruitig en bloemig karakter, in evenwicht gehouden door een zoete, licht kruidige basis.
De geur opent met levendige en sappige noten van mandarijn en zoete grapefruit, waardoor een frisse en energieke uitstraling ontstaat. Naarmate het zich ontwikkelt, onthult het hart van het parfum een sensuele combinatie van vurige roze peper en rijke, aromatische labdanum. Deze noten voegen diepte en intensiteit toe aan de geur, waardoor het echt boeiend wordt.
Het is een geur die een gevoel van passie en verlangen oproept, waardoor het geschikt is voor romantische avonden en speciale gelegenheden. Het warme en verleidelijke karakter maakt het bijzonder geschikt voor de herfst- en winterseizoenen, wanneer gezellige en intieme geuren vaak de voorkeur hebben. Wat betreft het tijdstip van de dag, het kan zowel overdag als 's avonds worden gedragen en voegt een vleugje verfijning toe aan elk moment.
Dit parfum is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die elegantie en allure uitstraalt.
Het warme en gepassioneerde karakter van het parfum vraagt om kleding die elegant en verfijnd is en de allure van de geur accentueert.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 484? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Eternity Flame. Citrus parfum met een oosterse noot.

Geurnoten Pure 484 parfum
Topnoten: mandarijn, sinaasappel, nootmuskaat, anjer
Hartnoten: oranjebloesem, jasmijn, tuberoos, lavendel
Basisnoten: vanille, labdanum, patchouli, sandalwood

Geurfamilie: citrus.
Type: helder en indrukwekkend tegelijkertijd
FM 484 luchtje geïnspireerd door Eternity Flame
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100484
Prijs: € 28.50    Eternity Flame fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390484
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem11:38

    Nog een vondst voor een lage prijs. Voor mijn smaak een hele fijne geur. Dit is een zeer warme en dichte compositie, die ik erg leuk vond vanwege de hoogwaardige geur. Het beste langdurige citrusparfum.

    BeantwoordenVerwijderen