Zoete Bloemige Fruitige Geur voor Vrouwen FM 835

FM 835 parfum lijkt op Lancome Idole 50 ml
PURE Royal 835 parfum voor vrouwen. Het is een perfecte mix van bloemige, fruitige en houtachtige tonen, waardoor een harmonieuze en zoete maar edgy geur ontstaat.
De geur van dit parfum kan worden omschreven als een delicate maar krachtige combinatie van verse rozenblaadjes, sappige peer en stralende jasmijn. Deze bloemige noten worden prachtig aangevuld door de warme en sensuele basis van muskus en vanille, die diepte en rijkdom aan de geur toevoegen. Sillage en projectie zijn beter dan gemiddeld en de levensduur is fantastisch voor deze geur.
De lichte maar scherpe samenstelling maakt het bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen en voegt een vleugje lichtheid toe aan warme dagen. De verfijnde en zoete geur maakt parfum echter ook een uitstekende keuze voor de koudere maanden, omdat het een gevoel van warmte en allure in de lucht brengt.
Het is de perfecte geur voor de vrouw die zowel sterk als elegant, ambitieus en medelevend is. Door zijn veelzijdigheid kan het worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden, van jong en levendig tot volwassen en verfijnd.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 835 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Idole. Bloemig luchtje met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 835 parfum
Topnoten: appel, peer, bergamot, citroen, perzik
Hartnoten: lily of the valley, jasmijn, roos, iris
Basisnoten: cedarwood, patchouli, vanille, amber, wood

Geurfamilie: bloemig.
Type: zoet, maar met tanden, feisty
FM 835 parfum geïnspireerd door Idole
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170835
Prijs: € 37.50    Idole fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390835
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem17:47

    Parfum is fris, zoet en zeer vrouwelijk. Geparfumeerde zoete peer en roos. Veel witte musk, wat een zacht aroma geeft. De geur vult de hele ruimte en op kleding blijft hij voor altijd hangen. Ik hou heel veel van dit parfum.

    BeantwoordenVerwijderen