Warme Oriëntaalse Bloemige Geur voor Vrouwen FM 834

FM 834 parfum lijkt op Aerin Lauder Amber Musk 50 ml
PURE Royal 834 parfum voor vrouwen. Deze betoverende geur combineert de warme en sensuele tonen van amber en oriëntaals, waardoor een warme en romige geur ontstaat.
De geur opent met een uitbarsting van weelderige bloemen en amber, die je onmiddellijk omhult met zijn rijke en luxueuze omhelzing. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de houtachtige noten naar voren, wat diepte en sensualiteit toevoegt aan de compositie. Het resultaat is een harmonieus melange parfum, dat elegantie en allure uitstraalt.
Tijdens de koudere maanden voegt een geurige en omhullende aura een extra warmte toe aan uw omgeving. In de lente en zomer wordt de subtiele maar boeiende aanwezigheid van geuren een heerlijk accent voor je algehele stijl.
Ontworpen voor de verfijnde en zelfverzekerde vrouw, voegt deze geur een onweerstaanbare vleugje allure toe aan haar aanwezigheid. Het parfum is een must-have voor vrouwen die tijdloze schoonheid en betoverende aroma's waarderen.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 834 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Amber Musk. Oosters luchtje met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 834 parfum
Topnoten: bergamot, lily of the valley
Hartnoten: roos, kokosnoot, lelie
Basisnoten: benzoëhars, barnsteen, hout, vanille, Sandalwood

Geurfamilie: oosters.
Type: warm, romig, omhullend.
FM 834 parfum geïnspireerd door Amber Musk
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170834
Prijs: € 37.50    Amber Musk fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390834
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem17:54

    Zo'n warme geur, ik was er zeker van dat de geur gezellig, warm is, ideaal voor het koude seizoen, maar het is ook goed in de zomer, het opent anders, meer vanille, het belangrijkste is om het niet te overdrijven. Zachte, lichte zoetheid verliet me niet de hele dag. Het is als een donzige kasjmier trui. In de winter is het heerlijk om je er in in te wikkelen. Warm en gezellig parfum.

    BeantwoordenVerwijderen