Poederachtige Bloemige Fruitige Geur voor Vrouwen FM 833

FM 833 parfum lijkt op Gucci by Gucci Bloom 50 ml
PURE Royal 833 parfum voor vrouwen. Het parfum heeft een betoverende geur die de essentie van de natuur in volle bloei belichaamt. De delicate mix van bloemen is gewoonweg betoverend. Met zijn voortreffelijke mix van bloemige noten levert deze geur een uitbarsting van frisheid en elegantie.
De geur opent met een delicate combinatie van sinaasappel en jasmijn, die een magnifieke en vrouwelijke uitstraling creëert. Naarmate de geur evolueert, voegen hints van vanille en hout een uniek tintje toe, waardoor de compositie een zoete en licht poederachtige ondertoon krijgt.
De verfrissende en poederachtige eigenschappen maken het een ideale keuze voor warmer weer wanneer de lucht gevuld is met het zoete aroma van bloeiende bloemen. Of je nu door een zonovergoten bloemenpark wandelt of een zomerfeest bijwoont, deze geur laat een spoor van poederachtige betovering achter. Het is een aangename geur voor het lente- en zomerseizoen.
Het parfum perfect voor vrouwen die zich moeiteloos mooi en zelfverzekerd willen voelen. De tijdloze aantrekkingskracht en het veelzijdige karakter maken het geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en persoonlijkheden.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 833 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Bloom. Bloemig luchtje met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 833 parfum
Topnoten: perzik, sinaasappel, kamperfoelie
Hartnoten: tuberoos, jasmijn, iris
Basisnoten: sandalwood, cedarwood, vanille, wood

Geurfamilie: bloemig.
Type: poederachtig, prachtig, vrouwelijk
FM 833 parfum geïnspireerd door Bloom
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170833
Prijs: € 37.50    Bloom fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390833
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem18:17

    Associaties met een bloeiende tuin, geplukte witte bloemen, die in water worden ondergedompeld en in een vaas worden gezet. Ik wil ze heel, heel lang bewonderen en dit goddelijke aroma inademen. De tijd van deze geur is lente en herfst, maar ik heb hem het hele seizoen gebruikt. Het aroma is sterk, als je van witte bloemen houdt - koop.

    BeantwoordenVerwijderen