Verrassende Bloemige Chypre Geur Dames FM 485

FM 485 parfum lijkt op Gucci Guilty Absolute Pour Femme 50ml
PURE 485 parfum voor vrouwen. Doet denken aan een vroege lentewandeling in het bos waar de bloemen net ontwaken. Het is perfect voor vrouwen die houden van sterke, kruidige geuren met een onderliggend houtachtig en aards aroma.
De geur kan worden omschreven als een warme en houtachtige melange met een vleugje fruitigheid en bloemige ondertonen. De dominante noten in deze geur zijn onder andere zwarte bes, roos en houtachtig, waardoor een uniek en aantrekkelijk aroma ontstaat.
Dit voortreffelijke parfum is geschikt voor het herfst- en winterseizoen. De diepe en gezellige geur harmonieert perfect met de koude lucht en koelere temperaturen, waardoor het een ideale keuze is voor het koude seizoen.
Het is perfect voor vrouwen die houden van sterke, kruidige geuren met een onderliggend houtachtig en aards aroma.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 485? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Absolute Pour Femme. Bloemig met een chypre noot.

Geurnoten Pure 485 parfum
Topnoten: citroen, zwarte stroom, cranberrybladeren.
Hartnoten: roos, oranjebloesem, jasmijn, perzik.
Basisnoten: patchouli, cedarwood, amber, vanille, tonkaboon, eikenmos, wood.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verrassend, dubbelzinnig.
FM 485 luchtje geïnspireerd door Guilty Absolute Pour Femme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100485
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390485
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem11:33

    Toen ik dit parfum rook, vond ik het meteen geweldig. Deze geur is wat ik zou omschrijven als een perfecte mix van gedurfde bessen en verse rozen. De bessentonen zijn anders dan alle andere. De geur is diep en rijk, warm en houtachtig. Ik heb geen parfum dat zo ruikt. Ik krijg steeds reacties, hoe lekker ruik ik. Geloof je, je zult er geen spijt van krijgen als je dit FM-parfum koopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem11:30

    Parfum is verfijnd en onderscheidend tegelijk. Geur is heel origineel, valt op, ongebruikelijk en tegelijkertijd mooi en vrouwelijk. Parfum ruikt lekker in het vroege voorjaar, als het nog koud is, maar de temperatuur is al positief.

    BeantwoordenVerwijderen