Zoete Bloemige Fruitige Geur Dames FM 486

FM 486 parfum lijkt op Lancome La Vie Est Belle En Rose 50ml
PURE 486 parfum voor vrouwen. Het parfum is ideaal voor vrouwen die houden van bloemige geuren met een fruitige twist.
Deze voortreffelijke geur opent met een uitbarsting van sappige rode bessen en bergamot, waardoor een levendige en energieke introductie ontstaat. Naarmate het zich ontwikkelt, verstrengelen delicate bloemige noten van pioen en roos gracieus, wat een zacht en elegant aspect aan de geur toevoegt. De basisnoten van iris en sandelhout geven een romige en geruststellende kwaliteit.
Het is de perfecte geur om de bloeiende lentedagen en de zorgeloze sfeer van de zomer aan te vullen. De lichte en verfrissende samenstelling maakt het bijzonder geschikt om overdag te dragen, of je nu naar een picknick in het park gaat of koffie drinkt met vrienden in de stad. Het opbeurende karakter van de geur is ideaal om elke gelegenheid op te fleuren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor lente en zomer.
Vergeet niet dat de outfit de essentie van de geur moet weerspiegelen, met een mix van charme en gratie.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 486? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum La Vie Est Belle Rose. Bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 486 parfum
Topnoten: roze peper, framboos, bergamot.
Hartnoten: pioen, roos, lily of the valley, iris.
Basisnoten: sandalwood, patchoeli, cedarwood, wood.

Geurfamilie: bloemig.
Type: zoet, meisjesachtig, smakelijk.
FM 486 luchtje geïnspireerd door La Vie Belle En Rose
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100486
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390486
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. vrouwelijke geur10:52

    De geur is zeer harmonieus, niet opdringerig, dat is wat je nodig hebt - matig zoet, zacht. Eerst voel ik verse citrusvruchten, dan zoete, sappige bessen, maar in de basis verschijnt een roos en ik ruik hem lang en duidelijk. De roos wordt hier niet uit de struik geplukt, maar eerder als een etherische olie. Dit FM-parfum is zowel geschikt voor overdag voor op het werk als 's avonds voor een date. Heel mooi bij koud weer, bij vorst, op bont en een wollen jas, parfumgeur erg duur. Voor liefhebbers van matig zoet bloemig-fruitig kan ik gerust een zeer vrouwelijke geur adviseren.

    BeantwoordenVerwijderen