Verleidelijke Bloemige en Oriëntaals Geur FM 487

FM 487 parfum lijkt op Givenchy Live Irresistible Rosy Crush 50ml
PURE 487 parfum voor vrouwen. Het parfum is zoet en fruitig, met een licht kruidige en muskusachtige ondertoon.
De geur opent met levendige topnoten van roze peper, framboos en appel, die het een verfrissende en energieke start van het parfum geven. Het hart van de geur bloeit met roos, pioenroos en kruidnagel, wat een delicaat en romantisch tintje toevoegt. Ten slotte zorgen de basisnoten van patchouli, muskus en sandelhout voor een warme en sensuele basis.
Het heldere en opbeurende karakter maakt het een uitstekende keuze voor lente en zomer, en voegt een vleugje speelsheid toe aan zwoele dagen en warme avonden. Tijdens deze seizoenen vormt de geur een perfecte aanvulling op de vrolijke en levendige sfeer.
Het is een geweldige keuze voor vrouwen die een leuke en flirterige geur willen die hun humeur zal verbeteren en hun dag zal opvrolijken.
Als het gaat om de outfit die goed past bij dit parfum, is een chique en vrouwelijk ensemble de perfecte keuze. Het parfumpunt is om elegantie en gratie te omarmen en tegelijkertijd een vleugje speelsheid aan je kleding toe te voegen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 487? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Live Irresistible Rosy Crush. Bloemig met een oosterse noot.

Geurnoten Pure 487 parfum
Topnoten: roze peper, framboos, zwarte stroom, appel.
Hartnoten: roos, pioen, anjer, iris.
Basisnoten: patchouli, sandalwood, wood, vanilla.

Geurfamilie: bloemig.
Type: fantasie, sensueel, verleidelijk.
FM 487 luchtje geïnspireerd door Live Irresistible Rosy Crush
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100487
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390487
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:42

    Waanzinnig aantrekkelijke geur. Deze geur is ongelooflijk vrouwelijk. Een meisje met zo'n geur zal omarmd willen worden. Een lichte, vloeiende roze jurk, een rieten tas, sandalen... Mooie vrouw is de drager van deze geur.

    BeantwoordenVerwijderen