Delicaate Elegante Bloemige Fruitige Geur FM 488

FM 488 parfum lijkt op Chloe L'eau 50ml
PURE 488 parfum voor vrouwen. Het geurprofiel wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van bloemen- en citrustonen, wat resulteert in een boeiend en licht aroma.
De geur opent met levendige citrusakkoorden, waaronder sprankelende grapefruit en pittige bergamot, die een stralende en verkwikkende toets geven. Naarmate de geur evolueert, komen delicate rozenblaadjes en knapperige lychee-tonen tevoorschijn, die een delicate en etherische kwaliteit toevoegen. Ten slotte geeft een basis van cederhout en amber een subtiele warmte aan de compositie.
Het parfum is bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen, wanneer de geur verfrissend en opbeurend de zonnige en vrolijke sfeer perfect aanvult. Het is een lichte en luchtige geur die perfect is voor dagelijks gebruik, vooral tijdens de zomerse hitte. Het is een geur die zich overdag het helderst ontvouwt, waardoor het ideaal is voor informele uitstapjes, picknicks, brunches of elke gelegenheid die een vleugje moeiteloze elegantie vereist.
Als het gaat om het kiezen van kleding als aanvulling op parfum, zijn lichte en luchtige ensembles perfect.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 488? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum L'eau. Bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 488 parfum
Topnoten: grapefruit, bergamot, lychee, watertonen.
Hartnoten: roos, jasmijn, magnolia, anjer.
Basisnoten: sandalwood, ambergrijs, eikenmos, cedarwood, hout.

Geurfamilie: bloemig.
Type: delicaat, stralend, elegant.
FM 488 luchtje geïnspireerd door Chloe L'eau
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100488
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390488
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. frisse rozengeur11:19

    Parfum is zo romantisch, elegant, delicaat, fris en bloemig. Ik ruik zeker de roos, maar het is niet de traditionele rozengeur. Moeilijk uit te leggen, maar de roos is absoluut het belangrijkste dat ik ruik. De algehele geur is een heldere, poederachtige roos. Deze geur is heel subtiel, dat valt op een goede manier op. Parfum is perfect voor de lente. Dit is een van mijn favoriete geuren. Ik zal dit keer op keer kopen.

    BeantwoordenVerwijderen