Charmant Chypre Waternoot Geur FM 705

FM 705 parfum lijkt op Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc 50ml
PURE 705 parfum voor mannen. Het parfum staat bekend om zijn frisse en warme geur. Deze geur straalt pure mannelijkheid uit met zijn zuivere en frisse aroma.
De geur opent met een uitbarsting van citrusnoten, waaronder grapefruit- en waternoten, die de stemming onmiddellijk versterken. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hartnoten van rozemarijn en houtachtige noten, wat een vleugje charme en diepte toevoegt. De basisnoten van suède en ambergrijs zorgen voor een warme en sensuele afwerking van de geur.
Het frisse en schone karakter maakt hem bijzonder geschikt voor de warmere maanden. Deze maanden complementeert het parfum het warme weer en voegt het een vleugje vreugde toe aan je humeur. De parfum ruikt alsof je net uit de douche komt.
Deze geur is ontworpen voor de moderne en zelfverzekerde man die waarde hecht aan eenvoud. Dit parfum voegt een extra vleugje charme toe aan je kleding, waardoor je je zelfverzekerd en stijlvol voelt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 705? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Eau de Lacoste L.12.12 Blanc. Chypre met een noot van water.

Geurnoten Pure 705 parfum
Topnoten: watertonen, kruidige tonen, fruitige tonen.
Hartnoten: floral notes, woody notes, green notes.
Basisnoten: wood, barnsteen, mos.

Geurfamilie: chypre.
Type: warm, charmant, puur.
FM 705 luchtje geïnspireerd door L.12.12 Blanc
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100705
Prijs: € 28.50    Lacoste L.12.12 Blanc fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390719
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten