Poederachtige Bloemige Chypre Geur Dames FM 706

FM 706 parfum lijkt op Cerruti 1881 Pour Femme 50ml
PURE 706 parfum voor vrouwen. Het is een zachte en poederachtige geur, met een licht zoete en houtachtige ondertoon.
De geur kan worden omschreven als een harmonieuze mix van bloemige, houtachtige en muskusachtige tonen. Met topnoten van viooltjes, mimosa en iris levert dit parfum een zacht en delicaat begin. Terwijl de geur tot rust komt, voegen de hartnoten van narcis, waterlelie en roos een bloemige zoetheid toe, die prachtig in balans is met de basisnoten van cederhout, sandelhout en muskus, waardoor een warm en sensueel spoor ontstaat.
Het lichte en frisse karakter maakt hem ideaal voor de lente en zomer, wanneer het warm en levendig weer is. Het vult moeiteloos zonnige dagen en zwoele avonden aan en laat een aanhoudende geur in de lucht achter. Overdag voegt het een vleugje vrouwelijkheid en gratie toe aan elke outfit, waardoor het perfect is voor kantooromgevingen, brunchafspraken of informele uitstapjes. 'S Avonds omarmt het een sensuele uitstraling, waardoor het een geweldige keuze is voor romantische diners, dating of zelfs formele gelegenheden.
Het parfum is ontworpen voor een zelfverzekerde en verfijnde vrouw die tijdloze schoonheid en ingetogen luxe waardeert.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 706? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum 1881 Pour Femme. Bloemig met een chypre noot.

Geurnoten Pure 706 parfum
Topnoten: bergamot, violette bladeren, koriander.
Hartnoten: perzik, waterlelie, roos, violet, narcis.
Basisnoten: vetiver, cedarwood, sandalwood, wood.

Geurfamilie: bloemig.
Type: mild, poederachtig, romantisch.
FM 706 luchtje geïnspireerd door 1881 Pour Femme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100706
Prijs: € 28.50    Cerruti 1881 Pour Femme fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390706
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:31

    Poederachtig, maar het poeder is hier niet droog, maar licht romig. Deze geur zit altijd in mijn parfumcollectie. Ik gebruik het af en toe, afhankelijk van mijn stemming, maar ik hou er enorm van en respecteer het heel erg, ik waardeer het om zijn flexibele, gelijkmatige karakter, om zijn verbazingwekkende en eenvoudige schoonheid. Verfris in de zomer, treurig in de herfst, zing in harmonie met de zon en het groen in de lente. De geur van een romantische vrouw, die haar waarde kent.

    BeantwoordenVerwijderen