Populaire Chypre Bloemige Unisex Geur FM 912

FM 912 parfum lijkt op Jo Malone Basil & Neroli 50 ml
PURE Royal 912 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is een urban parfum dat de frisse, aromatische tonen van basilicum combineert met de levendige essentie van neroli. Deze heerlijke geur creëert een unieke mix die zowel verkwikkend als strijdlustig is.
De geur van dit parfum doet denken aan een zonnige mediterrane tuin vlakbij de stad, met zijn pittige citrusondertonen en kruidige nuances. De basilicum voegt een aromatisch effect toe, terwijl de neroli het parfum een zoete toets geeft. Samen creëren deze tonen een verfrissende en opbeurende geur die perfect is voor zowel mannen als vrouwen.
Het is het meest geschikt voor het lente- en zomerseizoen. Het frisse en strijdlustige karakter van de geur past perfect bij warm weer en zonnige dagen, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenactiviteiten of gewoon genieten van de zon. Het is veelzijdig en kan de hele dag en 's avonds worden gedragen.
De geur belichaamt een gevoel van energie en modern, waardoor het geschikt is voor zowel casual als formele gelegenheden. Het spreekt degenen aan die een balans tussen frisheid en strijdbaarheid waarderen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 912? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum London Basil and Neroli. Chypre luchtje met een noot van bloemige.

Geurnoten Pure Royal 912 parfum
Topnoten: bergamot, citroen, peper, petitgrain
Hartnoten: neroli, oranjebloesem, basilicum
Basisnoten: wood, vetiver

Geurfamilie: chypre.
Type: stedelijk, modern, populair.
912 FM parfum geïnspireerd door Basil & Neroli
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170912
Prijs: € 37.50 Basil and Neroli fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem16:52

    Ik hou van de uitbarsting van groene energie direct uit de fles! Deze geur is fris, vrouwelijk en aards. Parfum heeft een mooie frisse basilicumgeur die vervaagt en een zoete muskusachtige geur achterlaat. De geur blijft langer hangen als je het in je haar sprayt.

    BeantwoordenVerwijderen