Chypre Waternoot Geur Herenparfum FM 704

FM 704 parfum lijkt op Azzaro Wanted EDP 50ml
PURE 704 parfum voor mannen. De geur is een harmonieuze mix van kruidige en houtachtige tonen, waardoor een onweerstaanbaar aroma ontstaat dat een blijvende indruk achterlaat. Met zijn unieke combinatie van citroen, gember, kardemom en tonkaboon vindt hij een perfecte balans tussen frisheid en warmte.
De verkwikkende frisheid maakt hem bijzonder geschikt voor de lente en zomer, terwijl de warme en kruidige ondertonen een knus tintje geven op de koudere dagen. Of je nu naar een informeel uitje, een formeel uitje of een sportevenement gaat, parfum past op elk moment van de dag bij je stijl.
Het parfum is ontworpen voor de moderne man die charisma en charme uitstraalt. De geur belichaamt een gevoel van avontuur en durf, waardoor het ideaal is voor de man die graag risico's neemt.
Door de veelzijdigheid van de geur kun je experimenteren en kleding vinden die het beste bij jouw persoonlijke stijl past.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 704? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Wanted. Chypre met een noot van water.

Geurnoten Pure 704 parfum
Topnoten: citroen, gember, appel.
Hartnoten: maritieme tonen, lavendel, pelargonium.
Basisnoten: vetiver, tonkaboon, cedarwood, barnsteen.

Geurfamilie: chypre.
Type: fris, aantrekkelijk, controversieel.
FM 704 luchtje geïnspireerd door Wanted
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100704
Prijs: € 28.50    Wanted fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390704
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten