Chypre Oriëntaalse Herenparfum FM 490

FM 490 parfum lijkt op Michael Kors Extreme Rush 50ml

PURE 490 parfum voor mannen. Het parfum heeft een originele combinatie van noten die een sensuele en dappere geur creëren. De geur opent met een vleugje pittige citrusvruchten, waaronder levendige bergamot en pittige jeneverbes, die de uitbarsting onmiddellijk energie geven. Terwijl de geur zich ontwikkelt, voegen aromatische kruiden zoals nootmuskaat en rode tijm een vleugje warmte en sensueel toe.
Deze geur is bijzonder geschikt voor de warmere maanden van het jaar, waardoor hij ideaal is voor de lente en de zomer. De moedige en levendige compositie vormt een perfecte aanvulling op de zonnige en levendige lucht van deze seizoenen. Bovendien is het ontworpen om overdag te worden gedragen, omdat het heldere en energieke karakter uw humeur moeiteloos verheft en revitaliseert.
Het is een geur op maat gemaakt voor de dappere en avontuurlijke man. Deze geur is voor de man die graag risico's neemt, nieuwe horizonten verkent en de opwindende momenten van het leven omarmt. Het symboliseert een doorzettersmentaliteit, iemand die niet bang is om grenzen te verleggen en kansen te grijpen.
Als het gaat om het kiezen van kleding die bij dit parfum past, kies dan voor casual en toch stijlvolle kleding. Het energieke en dynamische karakter van de geur past goed bij alledaagse kleding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 490? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Extreme Rush. Chypre met een noot van oosters.

Geurnoten Pure 490 parfum
Topnoten: jeneverbes, bergamot, roodoranje.
Hartnoten: rode tijm, nootmuskaat, salie.
Basisnoten: wood, patchouli, eikenmos.

Geurfamilie: chypre.
Type: dapper, origineel, sensueel.
FM 490 luchtje geïnspireerd door Extreme Rush
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100490
Prijs: € 28.50    Extreme Rush fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390490
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten