Frisse Kruidige Fougere Fruitige Unisex Geur FM 928

 

FM 928 parfum lijkt op Jo Malone Blackberry & Bay 50 ml

PURE Royal 928 is enn fougere geur voor mannen en vrouwen. Het parfum is verbazingwekkend en combineert de weelderige tonen van bramen met de essentie van laurierblaadjes. Deze unieke mix creëert een geur die zowel uit bladeren bestaat als de geur van bramenstruiken verbijstert.
De geur opent met de sappige geur van rijpe bramen, die je meteen naar binnen trekt. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de kruidige en aromatische ondertonen van bladeren naar voren, wat een vleugje groene frisheid aan de compositie toevoegt. De combinatie van deze contrasterende elementen resulteert in een harmonieuze en verbazingwekkende geur die werkelijk boeiend is.
Het is bijzonder geschikt voor het herfstseizoen, omdat de fruitige en lichtzure tonen de frisse lucht en vallende bladeren aanvullen. Het roept een gevoel van behaaglijke warmte op, waardoor het een uitstekende keuze is voor koele avond- of dagkleding.
Deze geur spreekt zowel mannen als vrouwen aan die een uitgebalanceerde en unieke geur waarderen. Het is voor degenen die avontuurlijk zijn en de schoonheid van de herfstnatuur waarderen. Het is perfect voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa met een geur die zowel verbazingwekkend als onconventioneel is.
Als het gaat om het combineren van kleding met dit parfum, is het veelzijdig en kan het een scala aan stijlen aanvullen. Door zijn veelzijdigheid kan hij met verschillende kledingstukken worden gedragen, waardoor hij geschikt is voor elke gelegenheid.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 928? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Blackberry Bay. Fougere luchtje met een noot van fruitig.

Geurnoten Pure Royal 928 parfum
Topnoten: bramen, zwarte bes, perzik, citroen, groene tonen.
Hartnoten: cylaam, witte bloemen, zoete tonen
Basisnoten: sandelhout, amber, mos

Geurfamilie: varen.
Type: verbluffend met de geur van bramenstruik.
928 FM parfum geïnspireerd door Blackberry & Bay
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170928
Prijs: € 37.50 Blackberry & Bay fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem16:45

    Parfum is echt een geweldige en vooral heerlijke geur, die zeker een keer getest moet worden. Geur geeft je een gevoel van ontspanning. Stel je voor dat je op een warme dag op een ligstoel ligt met je ogen dicht en de zomer gewoon loslaat, het liefst op een rustige locatie met tuinen en gazons om je heen, zodat je met een glimlach op haar gezicht al het moois kunt opsnuiven . Het beste parfum voor dames en heren in de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen