Extravagante Fougere Unisex Geur FM Parfum 933

 

FM 933 parfum lijkt op Jo Malone Lavender & Coriander 50 ml

PURE Royal 933 voor mannen en vrouwen. Het parfum is een verrassende geur die de rustgevende essentie van lavendel combineert met de pittige frisheid van koriander. De geur is een harmonieuze mix van bloemige en kruidige tonen, waardoor een extravagant aroma ontstaat.
De geur opent met een vleugje aromatische lavendel, die je onmiddellijk meeneemt naar een sereen, met lavendel gevuld veld. Naarmate de geur zich ontwikkelt, voegt de levendige koriander een levendige toets toe, waardoor de compositie een heldere en verkwikkende energie krijgt. Samen creëren deze noten een uitgebalanceerde en verfrissende geur die perfect is voor zowel mannen als vrouwen.
Deze geur is bijzonder geschikt voor de lente en de zomer, omdat het een gevoel van zonnige dagen en bloeiende tuinen oproept. Het is een veelzijdige geur die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden, waardoor hij ideaal is voor diverse gelegenheden.
Deze geur spreekt mensen aan die de verzachtende en ontspannende eigenschappen van lavendel waarderen, maar ook mensen die genieten van de opbeurende en levendige aard van koriander. Het is een geur die elegantie en verfijning uitstraalt en zowel zelfverzekerde als extravagante mannen en vrouwen aantrekt.
Als het gaat om het combineren van kleding met dit parfum, overweeg dan om te kiezen voor lichte en zachte ensembles die de frisheid van de geur aanvullen. Zwierige jurken, linnen overhemden of casual zomerkleding zouden de algehele ervaring prachtig versterken en de ontspannen en moeiteloze charme van de geur weerspiegelen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 933? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Lavender Coriander. FM 933 luchtje fougere met een noot van fruitig.

Geurnoten PURE Royal 933 parfum
Topnoten: koriander, grapefruit, citroen, absint, jeneverbes.
Hartnoten: cashmeran, lavendel, jasmijn, salie
Basisnoten: sandelhout, mos, droog hout, muskus, jeneverbes uit Virginia

Geurfamilie: varen.
Type: verrassend, extravagant.
933 FM parfum geïnspireerd door Lavender & Coriander
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170933
Prijs: € 37.50 Lavender & Coriander koop in de winkel Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem10:53

    Deze geur is goddelijk. Ik ben afgelopen zomer begonnen met het gebruiken van dit parfum. Parfum heeft een heerlijke frisse muskusgeur die eindigt met lavendel. Zeer schone geur. De geur is ongelooflijk lekker en heeft een kalmerend effect. Ik dacht dat ik het alleen als zomergeur zou gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen