Aanlokkelijk Oriëntaalse Bloemige Geur Unisex FM Parfum 980

 

FM 980 parfum lijkt op Tom Ford Soleil Neige

PURE Royal 980 geur voor mannen en vrouwen. Deze voortreffelijke geur is als een met sneeuw bedekt landschap en omhult je met zijn verleidelijke en betoverende uitstraling.
De geur opent met een sprankelende uitbarsting van bergamot en ylang-ylang, waardoor een verfrissend en luchtig aroma ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, verschijnen de hartnoten van jasmijn en tuberoos, waardoor het parfum een bloemige elegantie krijgt. De basisnoten van benzoë, romige vanille en amber voegen warmte en diepte toe en laten een spoor van pure luxe achter.
Het is de perfecte geur voor degenen die de schoonheid van de winter waarderen. De geur is bijzonder geschikt voor de koudere maanden, omdat de gezellige geur de koele en frisse sfeer van herfst en winter aanvult. De geur is veelzijdig genoeg om overdag of 's avonds te dragen, waardoor hij ideaal is voor zowel informele uitjes als formele gelegenheden.
Deze geur spreekt zowel mannen als vrouwen aan die zich aangetrokken voelen tot boeiende en elegante geuren. De unieke mix van bloemige en houtachtige noten creëert een unisex geur die zowel verleidelijk als moedig is. Of je nu een man bent die een verfijnde en raadselachtige geur waardeert of een vrouw die graag zelfvertrouwen en gratie uitstraalt, dit parfum zal je zintuigen zeker boeien.
Als het gaat om het combineren van kleding met parfum, denk dan aan kleding die het betoverende en luxueuze karakter ervan weerspiegelt. Een frisse witte kasjmier trui. Het toevoegen van accessoires met een vleugje zilver of kristal kan de algehele esthetiek versterken, waardoor een harmonieus ensemble ontstaat.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 980? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Soleil Neige. FM 980 luchtje oosters met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 980 parfum
Topnoten: bergamot, ylang-ylang, groen.
Hartnoten: jasmijn, tuberoos, salicylaten (zon).
Basisnoten: vanille, benzoë, gouden amber.

Geurfamilie: oosters.
Type: moedig, aanlokkelijk.
980 FM parfum geïnspireerd door Soleil Neige
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170980
Prijs: € 37.50 Soleil Neige fm parfum

1 opmerking:

  1. Delicate geur van vrouwelijkheid en schoonheid. In eerste instantie lijkt de geur fris, naarmate deze zich ontwikkelt, verschijnt er een zoetige tint. De basis is warm en zoet. Zon en sneeuw! Ik geniet er van begin tot eind. Rustige en warme geur. Wanneer je deze geur draagt, wil je meteen alle nare gedachten van je afzetten, een katoenen wit gewaad aantrekken en naast een gezellige, warme, licht smeulende open haard zitten.

    BeantwoordenVerwijderen