Chypre Bloemige Unisex Geur FM Parfum 978

 

FM 978 parfum lijkt op Tom Ford White Suede 50 ml

PURE Royal 978 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het is een van die feelgood-geuren die je eigenlijk zelfs thuis zou willen ruiken, als je naar bed gaat, enz. Het combineert de zachtheid van leer met de frisheid van bloemige en citrusnoten, waardoor een warme, zachte en verslavende geur ontstaat.
De geur van dit parfum laat zich het best omschrijven als een romig, poederachtig en licht muskusachtig aroma. Het opent met een vleugje witte fresia, wat een zuivere geur geeft. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen delicate tonen van roos en lelie naar voren, wat een vleugje gratie toevoegt. Het hart van de geur wordt gedomineerd door leer, dat de zintuigen omhult met zijn warme en fluweelzachte aanwezigheid. Ten slotte blijven hints van muskus en houtachtige akkoorden in de basis hangen, wat voor een subtiele sensualiteit zorgt.
Dit luxueuze parfum is geschikt voor alle seizoenen, omdat het moeiteloos overgaat van de frisheid van de lente naar de gezellige warmte van de winter. Hij kan overdag of 's avonds worden gedragen, waardoor hij veelzijdig is voor elke gelegenheid.
Dit parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die verfijnde en uitbundige geuren waarderen. Het belichaamt een gevoel van vertrouwen en allure, waardoor het ideaal is voor mensen die een blijvende indruk willen achterlaten. De geur roept mysterie en sensualiteit op en trekt mensen aan die zich aangetrokken voelen tot tijdloze en verslavende aroma's.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 978? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum White Suede. FM 978 luchtje chypre met een noot van bloemige.

Geurnoten Pure Royal 978 parfum
Topnoten: lelietje-van-dalen, witte fresia
Hartnoten: roos, maté blad
Basisnoten: sandelhout, leer, muskus

Geurfamilie: chypre.
Type: verslavend, uitbundig.
978 FM parfum geïnspireerd door White Suede
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170978
Prijs: € 37.50 White Suede fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem09:24

    Een nobele unisex geur. Het suède klinkt vanzelfsprekend, en soms zijn er zelfs benzinetonen. En er zijn dagen dat suède naar de achtergrond verdwijnt, de geur volledig versmelt met mij en mijn huid, alleen de schaduw van de meest delicate roos blijft. Ik hou van deze subtiele roos tegen een suède achtergrond en zou hem graag vaker willen horen. Een geur waar de hand altijd naar reikt.

    BeantwoordenVerwijderen