Citrus Houtachtige Geur Unisex FM Parfum 981

 

FM 981 parfum lijkt op Tom Ford Neroli Portofino Acqua

PURE Royal 981 parfum unisex. Het is parfum waardoor je je schoon en levendig voelt. Het straalt een verfrissende en levensechte geur uit, perfect voor wie op zoek is naar een uitbarsting van vitaliteit.
De geur opent met een levendige mix van citrusnoten, voornamelijk gedomineerd door het aroma van neroli. De pittige en pittige eigenschappen van de nerolibloesem zijn prachtig in balans met hints van bergamot en citroen, waardoor een heldere en levensvolle introductie ontstaat.
Terwijl de geur bezinkt, komen er bloemige hartnoten naar voren, met delicate tonen van jeneverbes en jasmijn. Deze bloemige akkoorden voegen een vleugje elegantie toe aan de geur en versterken de allure ervan nog meer.
De warme en sensuele ondertonen van sinaasappelboom en musk creëren een geruststellende basis en laten een spoor achter dat de hele dag de aandacht trekt.
Deze geur is bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen, wanneer de lichte en luchtige samenstelling het zonnige en warme weer aanvult. Het kan het beste overdag worden gedragen, omdat de verkwikkende en levendige eigenschappen perfect aansluiten bij de heldere en warme sfeer van de dag.
Het parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die frisse en citrusachtige geuren waarderen. Het unisex-karakter maakt het veelzijdig, waardoor iedereen kan genieten van de verkwikkende geur. Het is bijzonder geschikt voor mensen die vertrouwen en levensvreugde uitstralen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 981? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Neroli Portofino Acqua. FM 981 luchtje citrus met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 981 parfum
Topnoten: bergamot, citroen, petitgrain
Hartnoten: neroli, jeneverbes, witte bloem
Basisnoten: sinaasappelboom, witte houtsoorten, muskus

Geurfamilie: citrus.
Type: vol leven, levendig.
981 FM parfum geïnspireerd door Neroli Portofino Acqua
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170981
Prijs: € 37.50 Neroli Portofino Acqua fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem11:16

    Ik heb nog steeds geen spijt van de aankoop. De geur ruikt erg fris en zomers. Het eerste wat in je opkomt is vakantie. Vakanties aan zee, vakanties in over het algemeen mediterrane oorden, waar je kan worden geroosterd onder de zinderende zon en zo'n geur is hier echt goed omdat het verfrissend is. Al met al ben ik nog steeds dol op deze geur. Ik vind het uniek en de geur is gewoon heel zomers, aangenaam en geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen