Frisse Citrus Geur Unisex FM Parfum 982

 

FM 982 parfum lijkt op Tom Ford Sole Di Positan

PURE Royal 982 parfum unisex. Het parfum is fris als een zeebries en vangt de essentie van een zonnige kust. De geur is een harmonieuze mix van citrus- en bloemige tonen, waardoor een mooi en licht aroma ontstaat.
De geur opent met een vleugje frisse citrus, inclusief tonen van citroen en mandarijn, die de geest onmiddellijk verkwikken. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de hartnoten van jasmijn en ylang-ylang naar voren, wat een vleugje sensueel toevoegt. De basisnoten van mos en cederhout zorgen voor een warme en aardse basis, waardoor de algehele diepte en levensduur van de geur worden versterkt.
Het is met name geschikt voor het lente- en zomerseizoen, wanneer de zon helder schijnt en de natuur in volle bloei staat. Het levendige en energieke karakter maakt hem ideaal om overdag te dragen, of je nu langs het strand slentert, op vakantie gaat of door de stad wandelt. De geur vangt de zorgeloze sfeer van de zomer, waardoor het perfect is voor een strandvakantie of elke gelegenheid waarbij je je verfrist en stralend wilt voelen.
Dit parfum is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die een frisse geur als een zeebries waarderen. Het is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een geur die de schoonheid van de natuur en de vreugde van het leven belichaamt.
Als het gaat om het kiezen van kleding die bij parfum past, denk dan aan licht en kleding die door de wind wordt geblazen en die het zorgeloze en levendige karakter van de geur weerspiegelen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 982? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Sole Di Positan. FM 982 luchtje citrus met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 982 parfum
Topnoten: mandarijn, bergamot, ylangylang, citroen, petitgrain
Hartnoten: jasmijn, lelietje-van-dalen, sinaasappel bloesem
Basisnoten: benzoë, mos, cederhout, muskus

Geurfamilie: citrus.
Type: fris als een zeebries, sensuee.
982 FM parfum geïnspireerd door Sole Di Positan
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170982
Prijs: € 37.50 Sole Di Positan fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem11:08

    Mijn ontdekking deze zomer. Een zeer mooie en veelzijdige geur. Ik heb deze geur besteld in de wetenschap dat ik dol ben op citrusgeuren. Voor mij zijn het sensuele citrusvruchten en een complex boeket van iets zoets-zouts. Over het algemeen is het aroma zeer nobel. Heerlijke zomergeur.

    BeantwoordenVerwijderen