Smakelijke Bloemige Fruitige Geur Unisex FM Parfum 983

 

FM 983 parfum lijkt op Marc Jacobs Perfect

PURE Royal 983 parfum unisex. Het parfum ruikt fris en een beetje zoet, als een speelse late lentedag. Deze geur is levendig en eigentijds, ontworpen om vreugde, vertrouwen en zelfexpressie op te roepen.
De geur opent met sappige tonen van rabarber en zwarte bessen, wat een verfrissende en energieke toets geeft. De hartnoten onthullen een boeket van viooltjes, fresia en cederhout, wat een zachte, bloemige elegantie aan de compositie toevoegt. Ten slotte geven de basisnoten van cashmeran en ambrox diepte en warmte, waardoor het parfum sensueel en smakelijk wordt.
Het opbeurende en energieke karakter maakt het bijzonder geschikt voor de lente- en zomerseizoenen, waar de levendige uitstraling harmonieert met de bloeiende natuur. Bovendien maakt het frisse en vrolijke karakter het een ideale keuze om overdag te dragen, waardoor uw stijl een vleugje glans krijgt.
Deze geur spreekt zowel vrouwen als mannen aan die een moderne en dynamische geur waarderen die hun individualiteit weerspiegelt. De bloemige en houtachtige tonen vormen een perfecte balans en spreken een breed publiek aan dat op zoek is naar een geur die zowel vreugde als kracht belichaamt.
Als het gaat om het combineren met kleding, zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor u uw persoonlijke stijl kunt uiten.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 983? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Perfect. FM 983 luchtje bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 983 parfum
Topnoten: mandarijn, roze bessen, zwarte bes, exotisch fruit.
Hartnoten: violet, fresia, roos, lelietje-vandalen mimosa.
Basisnoten: perzik, amber, musk, modern dry hout.

Geurfamilie: bloemig.
Type: vrolijk, smakelijk.
983 FM parfum geïnspireerd door Perfect
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170983
Prijs: € 37.50 Perfect fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem10:46

    Geweldige geur! Het aroma wordt vermengd tot een onafscheidelijke knusse bal. Parfum is heel speels en vrolijk. Een goed zomerparfum, maar ik zou willen dat het sterker ruikt en meer uithoudingsvermogen heeft.

    BeantwoordenVerwijderen