Charmante Bloemige Fruitige Geur Unisex FM Parfum 984

 

FM 984 parfum lijkt op Juliette Has A Gun Pear Inc

PURE Royal 984 parfum unisex. De peer in het parfumflesje. Het parfum is een smakelijke geur die de essentie van verse en sappige peren belichaamt. De heerlijke geur combineert de zoetheid van rijpe peren met een vleugje bloemige ondertonen. Dit voortreffelijke parfum vangt de aromatische smaak van deze geliefde vrucht.
Het parfum is perfect voor elk seizoen, veelzijdig en kan het hele jaar door worden genoten. De verfrissende en fruitige tonen maken hem bijzonder geschikt voor de lente en de zomer en voegen een heerlijke energieboost toe aan warme en zonnige dagen. Bovendien voegen de subtiele bloemige ondertonen een vleugje elegantie toe die elk herfst- of winterfeest kan verfraaien.
Parfum is ontworpen voor mensen die unieke en betoverende geuren waarderen en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die op zoek zijn naar een boeiende en onderscheidende geur. De harmonieuze mix van fruitige en bloemige tonen is aantrekkelijk voor iedereen die waarde hecht aan charme en een vleugje speelsheid.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 984? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Has Gun Pear Inc. FM 984 luchtje bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 984 parfum
Topnoten: bergamot, peer, gekneusde bladeren.
Hartnoten: perenbloesem, transparante jasmijn.
Basisnoten: ambergrijs, kostbare muskus.

Geurfamilie: bloemig.
Type: smakelijk, charmant, vrolijk.
984 FM parfum geïnspireerd door Pear Inc
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170984
Prijs: € 37.50 Pear Inc fm parfum

2 opmerkingen:

  1. Licht fris parfum10:17

    Dit parfum is zo licht, fris en schoon, ook rustig zoet. Ik hou van fruitige geuren, zoals groene appel of perzik. Ik had nog nooit een perengeur geprobeerd. Deze parfum heeft een geweldige geur. Als je van fruitige geuren houdt, is deze geur iets voor jou. Je krijgt complimenten als je dit parfum draagt.
    Parfum begint met groene peer en verzacht tot een romige, zoete, licht houtachtige geur, die de hele dag aanhoudt, maar zacht genoeg is om op kantoor te passen. Als je op een kantoor werkt (manager, verzekeringsagent, dokter, leraar enz.), Is dit parfum iets voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem10:36

    Het is een verademing elke keer als ik dit parfum verstuiver. De peer ruikt erg sappig en nestelt zich heel mooi in de schil. Gewoon een heel knapperige, sappige peer. Eerlijk gezegd zal deze geur mijn go-to zijn voor warme dagen en op kantoor.
    Ik werk op het gebied van onroerendgoedverzekeringen en had iets heel lichts en subtiels nodig. Dit is precies wat ik zocht.

    BeantwoordenVerwijderen