Sensueel Bloemige Fruitige Geur Unisex FM Parfum 985

 

FM 985 parfum lijkt op Aerin Mediterranean Honeysuckle In Bloom

PURE Royal 985 parfum unisex. Het parfum is fris en kruidig en belichaamt de geur van een bloeiende mediterrane tuin. Deze voortreffelijke geur combineert het bedwelmende aroma van kamperfoeliebloesem met een vleugje bergamot en grapefruit, waardoor een frisse en sensuele compositie ontstaat.
De geur doet denken aan een warme zomerdag en is daardoor bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen. De heldere en verkwikkende tonen passen perfect bij het zonnige weer en zorgen voor een gevoel van vreugde en sereniteit. Het parfum is ontworpen om overdag te dragen, omdat het een licht en verfrissend aroma uitstraalt dat perfect is voor informele uitstapjes, picknicks of strandwandelingen.
Het parfum spreekt zowel vrouwen als mannen aan die op de natuur geïnspireerde geuren met een vleugje verfijning waarderen. Het parfum voor een zelfverzekerde en elegante persoon die de schoonheid van het buitenleven koestert. De geur is veelzijdig en kan worden genoten door mensen van verschillende leeftijden en stijlen, waardoor een vleugje allure wordt toegevoegd aan hun algehele persoonlijkheid.
Als het gaat om het kiezen van kleding die bij dit parfum past, zou het kiezen voor lichte en luchtige kleding ideaal zijn. Het doel is om de algehele ervaring van het dragen van het parfum te verbeteren door een ontspannen en moeiteloze stijl te omarmen die aansluit bij de mediterrane inspiratie.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 985? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Honeysuckle In Bloom. Parfum FM 985 bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 985 parfum
Topnoten: bergamot, roze pomelo, cranberry.
Hartnoten: kamperfoelie, gardenia, jasmijn.
Basisnoten: blonde houtsoorten, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verfijnd, sensueel.
985 FM parfum geïnspireerd door Honeysuckle In Bloom
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170985
Prijs: € 37.50 Mediterranean Honeysuckle In Bloom fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem10:29

    Dit is voor mij een perfecte mix van water, bloem, groene geur met een lichte zoetheid. Een van mijn favoriete lentegeuren is kamperfoelie. Ik heb het gedragen als ik niets te zwaar wil, maar ik kan nog steeds genieten van de geur.

    BeantwoordenVerwijderen