Verslavende Oriëntaalse Houtige Geur Unisex FM Parfum 986

 

FM 986 parfum lijkt op Yves Saint Laurent Caban

PURE Royal 986 parfum voor mannen en vrouwen. Zachte, aangename en gemakkelijk te dragen geur voor zowel mannen als vrouwen. Het heeft een uniek geurprofiel dat warme en houtachtige tonen combineert met een vleugje bloemige en aromatische akkoorden.
Het parfum opent met een mooie roze pepernoot, die eerst je aandacht trekt, daarna komen sandelhout en tonkaboon om dit oosterse gevoel met een lichte houtachtige toets te creëren. Als je van sandelhout en tonka houdt, dan is dit iets voor jou.
Het parfum ruikt heerlijk tijdens de koelere maanden herfst en winter. De warmte van de geur harmonieert met de frisse lucht, waardoor het de perfecte metgezel is voor gezellige avonden of speciale gelegenheden. Wat het tijdstip van de dag betreft, parfum is veelzijdig en kan zowel overdag als 's avonds worden gedragen. De verfijnde mix van noten gaat moeiteloos over van een frisse en levendige geur naar een verleidelijke en verleidelijke geur, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden.
De geur is ontworpen voor zelfverzekerde en stijlvolle individuen die klassieke elegantie met een moderne twist waarderen. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze geur is de perfecte keuze voor degenen die hun individualiteit omarmen en genieten van luxe geuren.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 986? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Caban. FM 986 luchtje oosters met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 986 parfum
Topnoten: zwarte peper, kokos, roze peper
Hartnoten: iris, osmanthus, wierook, olibanum
Basisnoten: sandelhout, vanille, tonkaboon, patchouli

Geurfamilie: oosters.
Type: marien, verslavend.
986 FM parfum geïnspireerd door Caban
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170986
Prijs: € 37.50 Caban Koop in de winkel Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem10:23

    Deze geur is licht zoet en poederachtig, maar de iris is de meest opvallende noot in dit parfum. Het is een perfecte balans van bloemigheid voor zowel man als vrouw. Perfect voor de hitte die de zuidenwind met zich meebrengt.

    BeantwoordenVerwijderen