Verfrissende Chypre Citrus Geur Unisex FM Parfum 987

 

FM 987 parfum lijkt op Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis

PURE Royal 987 parfum unisex. Het parfum is een heerlijke geur die frisheid en elegantie uitstraalt. De geur is een verfrissende mix van frisse citrustonen, delicate witte bloemen en een subtiel vleugje muskus. Deze samenstelling creëert een zuivere, opbeurende geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.
Deze veelzijdige geur is perfect voor warme dagen, dankzij het verkwikkende en luchtige karakter. De geur is goed uitgebalanceerd, waardoor hij geschikt is voor zowel informele als formele gelegenheden, in de lente en de zomer. Of je nu een tuinfeest bijwoont, langs het strand slentert of gewoon van een zonnige dag geniet, parfum complementeert de warmte en uitstraling van de lente en de zomer.
Het parfum voor mensen die verfijnde eenvoud en moeiteloze charme waarderen. Het is voor degenen die een geur wensen die hun zelfvertrouwen aanvult. Zowel vrouwen als mannen die de voorkeur geven aan schone, frisse geuren met een vleugje elegantie zullen dit parfum een perfecte match vinden.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 987? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Aqua Universalis. FM 987 luchtje chypre met een noot van citrus.

Geurnoten Pure Royal 987 parfum
Topnoten: bergamot, roze pompelmoes, citroen, gele mandarijn, komkommer, galbanum, groene bladeren
Hartnoten: jasmijn, fresia, roos, lelietjevan-dalen vallei, ozonisch, hedione, salicylaten (zonne), Oranje bloesem
Basisnoten: sandelhout, witte musk, orcanox, Javaanse vetiver

Geurfamilie: chypre.
Type: puur, verfrissend, verleidelijk.
987 FM parfum geïnspireerd door Aqua Universalis
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170987
Prijs: € 37.50 Aqua Universalis FM parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem10:03

    Zoete, gezellige, verfrissende geur. Als een slok vers geperst sap van de rijpste sinaasappels in de vroege ochtend in een bloeiende zomertuin.
    Citrusnoten zijn erg goed - ze zijn niet zuur en hard, ze voelen zonnig en stralend aan. Een vrolijke zomerstemming geeft een oranje kleur, en een nauwelijks hoorbaar lelietje-van-dalen maakt het parfum gewichtloos, breekbaar, vrouwelijk. Een zeer attent, elegant boeket.

    BeantwoordenVerwijderen