Mariene Oriëntaalse Houtige Geur Unisex FM Parfum 988

 

FM 988 parfum lijkt op Giorgio Armani Prive Bleu Turquoise

PURE Royal 988 parfum unisex. Het is als een oceaan in een parfumflesje, wanneer je de oceaan in de lucht kunt ruiken en deze oceaan geweldig ruikt. De geur is een harmonieuze mix van frisse en aquatische tonen, waardoor een verfrissend en verkwikkend aroma ontstaat.
Met zijn aromatische en frisse samenstelling opent het parfum met topnoten van zout en citroen, die in evenwicht worden gebracht door de hartnoten van ylang-ylang en rozemarijn. De geur nestelt zich in een basis van mos en patchouli en laat een warm en sensueel spoor achter.
Deze voortreffelijke geur is perfect voor de warmere seizoenen, vooral de lente en de zomer, wanneer de frisse en luchtige geur echt tot zijn recht komt. Het is ideaal om overdag te dragen, of u nu naar kantoor gaat, van vakantie geniet of een zonnige middagwandeling maakt. De verkwikkende en opbeurende eigenschappen van parfum maken het geschikt voor zowel informele als formele gelegenheden.
Het is een unisex-geur waar zowel mannen als vrouwen van kunnen genieten. De geur spreekt degenen aan die een moderne en verfijnde geur waarderen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 988? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Prive Bleu Turquoise. FM 988 luchtje oosters met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 988 parfum
Topnoten: wierook, peper, fleur de sel
Hartnoten: ylang-ylang, sambac jasmijn, droog hout
Basisnoten: patchouli, vanille, marine, mos

Geurfamilie: oosters.
Type: marien, verslavend.
988 FM parfum geïnspireerd door Prive Bleu Turquoise
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170988
Prijs: € 37.50 Prive Bleu Turquoise Koop in de winkel Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem09:25

    Een van de beste zomergeuren van de laatste jaren, maar een geur die je elk seizoen kunt gebruiken. Schone maar warme geur. De vanille is niet ziekelijk of te zoet omdat de zoute tonen het mooi in evenwicht brengen.

    BeantwoordenVerwijderen