Warme Oriëntaalse Vanille Geur Dames FM 173

FM 173 parfum lijkt op Christian Dior Hypnotic Poison 50ml
PURE 173 parfum voor vrouwen. De geur is zowel donker als mysterieus, met een combinatie van zoete en kruidige tonen die een uniek en verleidelijk aroma creëren. Het is een geur die je een krachtig en onweerstaanbaar gevoel geeft en die zeker een blijvende indruk achterlaat.
Het is een geur die zowel vertrouwen als mysterieus uitstraalt, waardoor het perfect is voor een speciale gelegenheid of avond. De zwoele en verleidelijke tonen maken het bijzonder verleidelijk tijdens de koudere maanden, zoals herfst en winter. De geur is een rijke mix van oosterse noten met een vleugje anijs, amandel en sandelhout. Het straalt een warme en sensuele geur uit die zowel dromerig als mysterieus is. De geur voor herfst- en winternachten.
Deze geur is ontworpen voor zelfverzekerde en mysterieuze vrouwen die hun eigen sterke mening hebben en een blijvende indruk achterlaten. Kies bij het kiezen van een outfit voor iets mysterieus en stijlvol om de algehele allure te versterken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 173? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Poison Hypnotic. Oosters met een kruidige noot.

Geurnoten Pure 173 parfum
Topnoten: anijs, drop.
Hartnoten: jacarandahout, bittere amandel.
Basisnoten: sandelhout, musk, mos.

Geurfamilie: oosters.
Type: dromerig, duister.
FM 173 luchtje geïnspireerd door Poison
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100173
Prijs: € 28.50    Hypnotic Poison fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390173
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem19:28

    Heel erg lekker. FM 173 is inderdaad een warme sexy poederachtige vanillegeur. FM 173 is voor mij de ultieme vanille wintergeur.
    Een oosterse vanille geur met heel veel diepte.
    De geur blijft maar veranderen op mijn huid.
    Voor mij is dit een geur die nooit zal vervelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Delicaat, gourmandaroma met bittere amandel en zoete vanille, alle tonen zijn harmonieus in balans. Een van de beste interpretaties van amandel-vanilleparfum. Ik hou heel veel van dit parfum, het heeft altijd al vele jaren in mijn kledingkast gezeten. En ik begrijp, dat in kleine doseringen deze FM 173 voor anderen aangenaam parfumeert. Een aantrekkelijke geur die je keer op keer wilt inademen. Een warme, dikke geur voor avonden en koud weer. Ik draag hem alleen in de winter als het koud is.

    BeantwoordenVerwijderen