Intense Oriëntaalse Bloemige Geur FM 171

FM 171 parfum lijkt op Calvin Klein Euphoria 50ml
PURE Royal 171 parfum voor vrouwen. De geur is een mix van exotisch fruit, verleidelijke bloemen en rijke houtachtige ondertonen.
Het verleidelijke en mysterieuze karakter maakt parfum ideaal voor avondkleding en speciale evenementen. De warmte en diepte maken parfum ook geschikt voor koelere seizoenen zoals herfst en winter, waar geurrijke en intense tonen zich ontvouwen in de koude lucht.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 171? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Euphoria. Oosters parfum met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 171 parfum
Topnoten: ananas, nectarine, sappige peer
Hartnoten: roze pioen, fresia, frangipan
Basisnoten: musk, sandelhout, patchoeli, tonkaboon, vanille

Geurfamilie: oosters.
Type: expressief, intensief, boeiend.
FM 171 luchtje geïnspireerd door Euphoria
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170171
Prijs: € 37.50    Euphoria fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390171
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem09:47

    Een geur die intens, expressief en tijdloos is. Zo gemaakt dat dit parfum modern ruikt. Zoete bloemen, rijk en omhullend. Sillage en blijft lang op de huid zitten. Ik krijg al jaren complimenten. Niet alleen 's avonds. Een kleine dosis overdag is heel geschikt. Hoeveel nieuwe parfums worden er uitgebracht, maar dit parfum blijft een van de favorieten en wekt onder andere interesse. Geur lijkt eenvoudig, zoet en onopvallend, maar er zit een aantrekkelijke noot in die de geest opwindt.

    BeantwoordenVerwijderen