Bloemig Fruitig Parfum Dames FM 700

FM 700 parfum lijkt op Lanvin Eclat d'Arpege 50ml
PURE 700 parfum voor vrouwenDe geur kan worden omschreven als een zoete en stille maar niet te zoete geur, niets te sterk of te licht.
De geur opent met sprankelende topnoten van citroen en appel, die je meteen opbeuren. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthullen de hartnoten van lelietje-van-dalen en pioen zich, wat een vleugje zoetheid en sensueel toevoegt. Ten slotte creëren de basisnoten van amber, musk en ceder een warm en vrouwelijk spoor dat op je huid blijft hangen.
Het parfum is bijzonder geschikt voor lente- en zomerseizoenen wanneer de lucht een gevoel van vreugde en vitaliteit heeft. Het is perfect om overdag te dragen, of je nu naar kantoor gaat of geniet van een lunch met vrienden of collega's. De lichte en verfrissende samenstelling maakt het ideaal voor warmer weer, omdat het verfrissend en opbeurend werkt.
Deze geur is ontworpen voor een moderne en gracieuze vrouw. Als het gaat om het combineren van een outfit met dit parfum, denk dan aan lichte en luchtige kleding die de essentie van de geur weerspiegelt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 700? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Eclat d'Arpege. Bloemig parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 700 parfum
Topnoten: citroen, appel, vioolbladeren
Hartnoten: pioen, lelietjes-van-dalen
Basisnoten: cederhout, musk, amber

Geurfamilie: bloemig.
Type: vrouwelijk, sensueel
FM 700 luchtje geïnspireerd door Eclat d'Arpege
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100700
Prijs: € 28.50    Éclat d'Arpège fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390700
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:00

    Een goed, aangenaam lenteparfum voor vrouwen, wanneer je zo snel mogelijk bloemengeuren wilt hebben. Over het algemeen hou ik van pioenroos, het laat een soort koelte achter. Het parfum is zoet maar niet te zoet.

    BeantwoordenVerwijderen