Fris Citrus Mandarijn Geur Dames FM 801

FM 801 parfum lijkt op Christian Dior 2017 EDP 50ml
PURE Royal 801 parfum voor vrouwen. De geur is warm en fris, romantisch en sensueel tegelijk.
De geur opent met sprankelende topnoten van citrusvruchten, die een verfrissende toets geven. Deze citrusachtige noten worden aangevuld met de verleidelijke essentie van roos, waardoor een vol charme en een romantisch geurhart ontstaat. De geur eindigt in een basis van patchouli en tonkaboon, wat zorgt voor een warme en sensuele ondertoon.
De lichte, warme en frisse tonen maken het bijzonder geschikt voor de lente en de zomer en roepen een gevoel van bloeiende schoonheid en vreugdevolle warmte op.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 801? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Miss Diɔr 2017. Citrus met een noot van mandarijn.

Geurnoten Pure Royal 801 parfum
Topnoten: cocktail van citrus, roze bessen, peer, groene noten
Hartnoten: roos, magnolia, jasmijn
Basisnoten: patchoeli, vanille, tonkaboon, sandelhout

Geurfamilie: citrus.
Type: fris, romantisch, sensueel, vol charme
FM 801 luchtje geïnspireerd door Diɔr 2017
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170801
Prijs: € 37.50    Dior 2017 fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390801
Prijs: € 00.40    winkel, magazijn, opslagplaats, voorraad

Koop in de winkel Kopen in de FM World

1 opmerking:

  1. Anoniem14:36

    Er zijn parfums die je gewoon een rustig gevoel geven omdat ze extreem voorspelbaar zijn en je niet in de steek laten. De geur is evenwichtig. Er zit niets uitdagends in, er zijn geen scherpe hoeken. Ik draag dit sensuele parfum op die dagen dat ik niet weet wat ik moet kiezen - als ik tot nu toe onbekende mensen moet ontmoeten, ga dan naar een nieuw bedrijf. Of wanneer je niet te veel aandacht op jezelf wilt vestigen, maar wel een prettige uitstraling om je heen wilt hebben. Het parfum dat frisse lucht en wind nodig heeft. Ruikt heerlijk in de warme winter en lente.

    BeantwoordenVerwijderen