Moderne Chypre Fruitige Geur Dames FM 804

FM 804 parfum lijkt op Giorgio Armani Si Intense 50ml
PURE Royal 804 parfum voor vrouwen. De geur van parfum kan het beste worden omschreven als een vol charme en weelderige mix van bloemige en houtachtige tonen.
Het opent met een uitbarsting van zwarte bessennectar en mandarijn, die een moderne en fruitige geur creëren. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart de betoverende combinatie van roos en pioenroos, die een vleugje vrouwelijkheid en romantiek toevoegt. Tot slot geven patchouli, muskus en hout het parfum een warme en verleidelijke afdronk, die een aanhoudend en onweerstaanbaar spoor achterlaat.
De warme en gezellige tonen maken parfum bijzonder aantrekkelijk tijdens de koudere maanden, en voegen een vleugje comfort en elegantie toe aan herfst- en winterdagen. De geur zit vol charme en maakt het ook geschikt voor speciale gelegenheden en avondkleding, het voegt een extra laagje allure en verfijning toe aan elke avond uit.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 804? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Si Intense. Chypre parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 804 parfum
Topnoten: mandarijn, zwarte bes, bamboebladeren
Hartnoten: roos, pioen, oranjebloesem
Basisnoten: patchoeli, praline, musk

Geurfamilie: chypre.
Type: modern, sierlijk
FM 804 luchtje geïnspireerd door Si Intense
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170804
Prijs: € 37.50    Si Intense fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390804
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem13:29

    Geur is erg mooi, modern en rijk. Voor mij een knus, warm en comfortabel aroma van herfst en winter. Ik draag dit parfum en het lijkt me te beschermen tegen koude dagen, wind en regen. Als een warme en gezellige pluizige deken in de winter, zal het je omhelzen en onmiddellijk op de een of andere manier kalm en goed worden.

    BeantwoordenVerwijderen