Fougere Chypre Unisex Geur FM Parfum 973

 

FM 973 parfum lijkt op Franck Boclet Cocaine 50 ml

PURE Royal 973 voor mannen en vrouwen. Echt ongebruikelijk, dominant en uniek mooi parfum. De geur is een complex en bedwelmend mengsel, dat een rijk en verslavend aroma afgeeft.
Het parfum opent met een uitbarsting van energieke tonen van citrus en rode bessen, verweven met de warmte van kruidige akkoorden. Terwijl het bezinkt, onthult de geur verleidelijke hartnoten, waar bloemige nuances harmonieus samengaan met rokerige en houtachtige elementen. De dry-down ademt een verleidelijke mix van vanille en patchouli uit en laat een spoor van sensualiteit en mysterie achter.
Deze geur is veelzijdig en kan het hele jaar door worden genoten, maar zijn aantrekkingskracht is vooral geschikt voor de koudere maanden. Het gezellige en kruidige karakter van parfum maakt het een ideale keuze voor herfst en winter, waardoor de algehele sfeer van die seizoenen wordt versterkt.
Het parfum is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die hun individualiteit omarmen en een gedurfde en zelfverzekerde persoonlijkheid bezitten. Het is voor degenen die onconventionele geuren waarderen. Deze geur weerspiegelt degenen die de maatschappelijke normen durven uitdagen en hun eigen weg willen inslaan.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 973? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Cocaine. FM 973 luchtje fougere met een noot van chypre.

Geurnoten Pure Royal 973 parfum
Topnoten: karamel, tabak, rode bessen, sinaasappel.
Hartnoten: tuberoos, lelie, orchidee
Basisnoten: vanille, patchouli

Geurfamilie: varen.
Type: kruiden, gedefinieerd.
973 FM parfum geïnspireerd door Cocaine
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170973
Prijs: € 37.50 Cocaine koop in de winkel. Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem11:05

    Een hele sterke geur, maar echt niet voor iedereen. Dit is een provocerende geur voor de durfals die zich willen onderscheiden van de massa, alle regels en voorschriften willen vergeten. Bij het kopen is het natuurlijk beter om het te testen, want deze geur houdt ervan tot op het punt van waanzin of veroorzaakt migraine.

    BeantwoordenVerwijderen