Verslavende Bloemige Chypre Geur Unisex FM Parfum 989

 

Verslavende bloemige chypre geur voor dames en heren FM Parfum 989

PURE Royal 989 parfum unisex. Een zee van bloeiende bloesems en bloemen in een parfumflesje waar bloemen de boventoon voeren. Het is vervaardigd met voortreffelijke bloemige tonen en betovert de zintuigen met zijn luxueuze mix van geuren.
De geur van parfum doet denken aan een bloeiende tuin in volle bloei. Het opent met een uitbarsting van frisse en sprankelende bergamot en thee, waardoor een verkwikkende sensatie ontstaat. Het hart van de geur onthult een boeket van betoverende bloemen, waaronder jasmijn, roos en fresia, wat een romantisch tintje geeft. Tenslotte geven de basisnoten van patchouli en muskus de geur een sensuele en warme ondertoon, waardoor een blijvende indruk achterblijft.
Dit betoverende parfum is geschikt voor verschillende gelegenheden het hele jaar door, vooral tijdens de lente- en zomerseizoenen, wanneer de bloemen in volle bloei staan. Het is perfect voor evenementen overdag, zoals bruiloften, brunches of tuinfeesten, waar het bloemige en opbeurende aroma de vrolijke sfeer kan aanvullen. Maar hij kan ook 's avonds gedragen worden.
Het spreekt degenen aan die een romantische en sensuele geur waarderen die een blijvende indruk achterlaat. De geur belichaamt een gevoel van elegantie, waardoor het geschikt is voor vrouwen en mannen die houden van luxe en verslavende geuren.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 989? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Flowerbomb Mariage. Parfum bloemig met een chypre noot.

Geurnoten
Topnoten: citrus, fris, fruitig.
Hartnoten: bloemig, houtachtig.
Basisnoten: zachte amber, muskusachtig.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verslavend, verleidelijk.
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170989
Prijs: € 37.50 FM parfums van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Ik hou van zoete parfums16:10

    Ik heb een sample van dit parfum gekocht en het ruikt heerlijk. Een fantastische langdurige geur voor iemand die houdt van zoete geuren met een beetje bloemig aroma. De geur is sterk maar niet te overheersend. Ik vind het een parfum van goede kwaliteit. Als je van zoete en bloemige parfums houdt, denk ik dat dit een geweldige optie is. Ik krijg altijd complimenten als ik dit parfum draag! Ik zal dit FM-parfum aanbevelen.

    BeantwoordenVerwijderen